Het was weer fantastisch.

Door Dhr. Kersten uit Maashees (NL)

Napoli vs. Juventus

En dan de wedstrijd Napoli-Juventus…. een kraker natuurlijk met al het gedoe om Higuain, de fluitconcerten als hij de bal raakte zal ik nooit meer vergeten, wat een herrie!

Het was weer fantastisch, alles prima geregeld, vlucht, hotel (Grand Hotel Europa), tickets voor de wedstrijd waren er zaterdag al dus we hebben genoten, veel gezien ook, zijn naar Pompei geweest en op de Vesuvius, in het centrum hebben we nog een ondergrondse rondleiding gedaan. Dus ook weer de nodige culturele dingen gedaan, Napels is een prachtige stad met een geweldig oud centrum, ontzettend chaotisch maar dat maakt het juist zo leuk, geen stad om zelf te rijden overigens… pffff levensgevaarlijk!! En dan de wedstrijd Napoli-Juventus…. een kraker natuurlijk met al het gedoe om Higuain, de fluitconcerten als hij de bal raakte zal ik nooit meer vergeten, wat een herrie! En de passie daar is echt niet normaal, het zingen, dansen en juichen, toen Napoli de 1-1 maakte werden door de fans om ons heen geknuffeld en gekust hahaha, echt fanatiek! Ze vroegen wel of wij Juventi waren? Hebben maar gezegd dat we voor Napoli waren…. En San Paolo, een oude bak, roestig, betonrot, atletiekbaan…. maar de historie druipt er van af! En je hoeft daar de naam Maradonna maar te laten vallen en ze beginnen te lachen en te vertellen echt mooi om te zien wat hij voor die stad heeft betekend. Nog steeds veel vlaggen met zijn afbeelding in het publiek. We waren 2 uur voor de wedstrijd al daar en iedereen ging al naar binnen, dus wij dat ook maar gedaan, naar onze plaatsen gevraagd aan een steward, hij zij je kunt overal zitten waar je wilt, de plaatsen waren niet nummer gebonden, vandaar dat iedereen natuurlijk op tijd binnen was. We hebben er weer van genoten!! Bedankt weer voor alles en tot een volgende keer. Volgend jaar gaan we naar Manchester!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!