Een ervaring rijker.

Door Dhr. Koopmans uit Maarssen (NL)

Borussia Dortmund vs. AS Monaco

Uiteindelijke een mooie wedstrijd gezien, met helaas niet Dortmund als winnaar, maar we zijn wel een ervaring rijker! Bedankt Forza Voetbalreizen!!

Afgelopen dinsdag en woensdag naar Dortmund-Monaco geweest. Helaas geen hotel te vinden in Dortmund, dus in Bochum in het Achat Hotel. Daar aangekomen lag het naast het Ruhrpark, waar je heerlijke pizza's kan krijgen bij de plaatselijke Italiaan, maar ook genoeg andere leuke winkels en tentjes te vinden zijn. De taxi naar het stadion was iets duurder dan in het hotel verteld werd, maar voor ruim 50 euro kun je heen en terug. Dinsdag ging de wedstrijd helaas niet door en de volgende dag werden we netjes gebeld of er nog iets voor ons geregeld moest worden. Dat hoefde niet, maar toch fijn dat er meegedacht wordt. Uiteindelijke een mooie wedstrijd gezien, met helaas niet Dortmund als winnaar, maar we zijn wel een ervaring rijker! Bedankt Forza Voetbalreizen!!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!