Tot volgend jaar!

Door Dhr. Neij uit Hollum (NL)

Sporting Portugal vs. Boavista FC

Al met al een prachtige wedstrijd, prachtige stad, super weer en een super gezellig reisje! En dan nu maar weer kijken waar ons 8e voetbalreisje naar toe gaat…. Dus tot volgend jaar!

Op vrijdag 7 april zijn wij vertrokken vanaf Ameland voor onze 7e voetbalreis die wij geboekt hadden via Forza Voetbalreizen! De reis ging nu naar Lissabon met op het programma de wedstrijd Sporting Lissabon–Boavista. Op zaterdag moesten wij om 7.00 uur vliegen vanaf Eindhoven en om 9.00 uur (portugese tijd) landden wij in Lissabon. Daar aan gekomen zijn we direct door gegaan naar ons hotel Sana Executive. Tot onze verrassing hadden wij direct de beschikbaarheid over 2 van de 6 hotelkamers terwijl wij pas om 14.00 uur in konden checken. Nadat we het zomer tenue aan hadden getrokken zijn we de stad ingegaan. Eerst heerlijk op het terras gezeten en daarna nog een mooie boottocht gedaan. ’s Avonds om 20.30 uur was de wedstrijd en wij kregen een mooie pot voetbal voor geschoteld waarin Bas Dost 3x scoorde! Tevens hadden we prachtige zitplaatsen in het stadion. 1e ring op de hoogte van de middenlijn en alle 12 bij elkaar! Na de wedstrijd de metro gepakt en nog heerlijk en gezellig op het terras gezeten in het centrum. Op zondag hebben wij eerst lekker ontbeten en zijn daarna maar weer op pad gegaan. Terrasjes gepakt, heerlijk uit eten, city trip per bus in het oude gedeelte van Lissabon en nog gezellig een biertje gedronken in het Hard Rock café. Op maandag zat onze reis er weer op… Maar eerst weer lekker ontbeten en daarna nog een bakje koffie gedronken ergens op een terras. We moesten om 14.40 uur weer terug vliegen en zo kwamen wij om 19.00 uur weer aan op Eindhoven. Auto snel opgehaald en vertrokken richting Holwerd want om 22.30 uur ging onze watertaxi. Zo waren wij om 23.00 uur weer thuis en konden wij weer terug kijken op een prachtige voetbalreis en weer super georganiseerd door jullie. Al met al een prachtige wedstrijd, prachtige stad, super weer en een super gezellig reisje! En dan nu maar weer kijken waar ons 8e voetbalreisje naar toe gaat…. Dus tot volgend jaar!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!