Top weekend!

Door Dhr. van Kemenade uit Best (NL)

Valencia vs. Deportivo La Coruna

Het was weer prima geregeld en in navolging van Lissabon was Valencia ook weer een TOP weekend!! Dit mede door combinatie prachtig weer (ca 24 graden en zonnig), relaxte stad (absoluut niet massaal) en leuke match van Valencia CF (3-0 winst).

Het was weer prima geregeld en in navolging van Lissabon was Valencia ook weer een TOP weekend!! Dit mede door combinatie prachtig weer (ca 24 graden en zonnig), relaxte stad (absoluut niet massaal) en leuke match van Valencia CF (3-0 winst). Ruim 2 uur vliegen en het lijkt of je in een andere wereld bent. Ook hotel Puerta was zeer zeker de moeite waard. Valencia CF is geen FC Barcelona uiteraard maar ben er niet zeker van dat PSV er van zou winnen.....ook karakteristiek stadion. Begreep dat bouw nieuwe stadion al jaren plat ligt omdat geld op is. Typisch Spaans. De foto's t.b.v. fotoboek volgen spoedig; ja zal zien dat de foto's een perfecte illustratie zijn van het zeer geslaagde weekend! Nogmaals dank voor wederom de goede dienstverlening en wellicht tot volgende keer; het idee Napels is ontstaan als volgende bestemming. Wat zijn de ervaringen en is dit een aanrader volgens jou?


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!