Fantastische voetbaltrip.

Door Mevr. Coenradie uit Rotterdam (NL)

FC Barcelona vs. Valencia

Wij hebben wen fantastische voetbaltrip gehad waarbij onze plekken in Camp Nou ons nog het meest euforisch hebben gemaakt; wat een topplekken en alle lof voof jullie!!

Wij hebben een fantastische voetbaltrip gehad waarbij onze plekken in Camp Nou ons nog het meest euforisch hebben gemaakt; wat een topplekken en alle lof voof jullie!! De heenreis met Ryanair vonden we minder daar we onze handbagage plotseling moesten afstaan voor het luchtruim en in de kou en regen konden we wachten om het vliegtuig in te gaan. Eenmaal aangekomen was ons uit de reisinformatie niet duidelijk dat we op Barcelona Prat aan zouden komen, omdat er letterlijk staan dat als je vliegt met Ryanair je op Girona aankomt. Ik zal jullie de details besparen, maar uiteindelijk waren we opgelucht dat we met de taxi naar ons hotel konden voor een niet al te grote prijs in plaats van de gedachte die we in eerste instantie hadden dat we ruim een uur met een bus nog moesten reizen. Wellicht een tip om dat aan te passen in de reisinformatie. Verder was het hotel (H10 Itaca) goed: mooie kamer, lekker en ruime keuze aan ontbijten, centraal gelegen en dicht bij het stadion. Dus wederom tevreden! Dank voor alles en tot snel!!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!