In één woord: Geweldig!

Door Dhr. Stol uit Enschede (NL)

Celtic vs. Rangers FC

Een enorme belevenis, welke bijna niet uitleggen is, maar je gewoonweg mee moet maken. Onze complimenten aan Forza Voetbalreizen voor de goede service tijdens ons weekend!

Afgelopen week zijn weer teruggekomen van onze trip naar Glasgow. Samen met mijn vader hebben we de traditie om jaarlijks een wedstrijd te bezoeken. We hebben de wedstrijd Celtic vs Rangers bezocht. Een wedstrijd welke al jarenlang hoog op ons verlanglijstje stond. Mede door de jarenlange afwezigheid van Rangers hebben we op DE DERBY gewacht. Het was één groots voetbalfeest. Zelden hebben we 60.000 fans zo uitbundig uit hun dak zien gaan. In één woord: Geweldig! Een absolute aanrader voor iedere voetballiefhebber. Mede door het verplaatsen van The Old Firm van zaterdag naar zondag hebben we nog 2 wedstrijden bezocht. Op vrijdag zijn we met de trein naar Dundee gegaan voor de wedstrijd Dundee United tegen Hibernian. Mede doordat we vrijdagochtend al vroeg in ons hotel (Novotel Glasgow Centre) waren zijn we optijd op pad gegaan met als eerste bestemming Edinburgh. Vervolgens zijn we doorgegaan naar Dundee voor de avondwedstrijd. Op zaterdag hebben we 's ochtends een rondleiding gehad bij Celtic. Dit was zeker de moeite waard. Vol passie wordt de clubgeschiedenis doorgenomen en hebben we mooie foto's gemaakt van het stadion. Vervolgens zijn we per taxi naar de 3e club van Glasgow gegaan, namelijk Partick Thistle. Ze speelden tegen Inverness die middag. Zondagmiddag 12.00 uur (lokale tijd) stond DE wedstrijd waar we uiteindelijk echt voor waren gekomen op het programma. We waren al enkele uren voor de wedstrijd bij het stadion aanwezig om de sfeer te proeven. We hebben enorm genoten van zowel de wedstrijd als ook de gastvrijheid van de Schotten. Het zijn enorme voetballiefhebbers. Iedereen lijkt daar van voetbal te houden en wil er graag met je over praten. Geweldig om mee te maken. Ondanks een lange voorsprong voor Celtic (1-0) maakte Rangers in de 88e minuut de verdiende gelijkmaker. Een enorme belevenis, welke bijna niet uitleggen is, maar je gewoonweg mee moet maken. Onze complimenten aan Forza Voetbalreizen voor de goede service tijdens ons weekend! We verbleven in een goed hotel in hartje centrum, de kaarten werden volgens afspraak op tijd afgeleverd en we hadden mooie plaatsen in het stadion. We hebben het ook als enorm prettig ervaren dat de contacten met Forza Voetbalreizen altijd heel persoonlijk waren en de vragen uiterst correct beantwoord werden. Nogmaals onze dank hiervoor!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!