Pracht avontuur beleefd.

Door Dhr. Stoute uit Ermelo (NL)

Borussia Dortmund vs. RB Leipzig

Een pracht avontuur beleefd wat zeker voor herhaling vatbaar is. Op de terugweg namelijk al besloten dat ik en mijn vader voor onze verjaardag graag weer een voetbalreis boeken bij Forza Voetbalreizen.

Weer een prachtig cadeau gekregen voor mijn 13e verjaardag. Samen met mijn vader die het ook als cadeau gekregen heeft voor zijn verjaardag naar de wedstrijd Borussia Dortmund-RB Leipzig. Een week van te voren de voorpret begonnen door een prachtig voetbalgidsje van Forza Voetbalreizen. Bovendien ook een info blad met de opstellingen, stadion info en handige informatie over beide clubs. Na ingecheckt te hebben in ons hotel (Achat Premium Bochum) op 10 minuten rijafstand van het stadion ons verlekkerd in de fanshop. Onwijs groot en vol met prachtige fanartikelen. Geslaagd met een trui van BVB rond het stadion gelopen. Van buiten al groot, hoe groot van binnen..... Eerst nog een traditie van een broodje braadworst en toen naar binnen. Met zicht op de gelbe wand prachtplaatsen dichtbij het veld. Wat een stadion! Zo groot, zo vol, zo'n sfeer. Alles ademt topvoetbal in deze omgeving. Een mooie pot voetbal met ook nog eens winst voor BVB op ons gemakje terug naar het hotel. Overigens voldoende parkeer gelegenheid rond het stadion dus we waren zo bij de auto. Aangekomen in ons hotel een lekker bad genomen en te bed gegaan. Heerlijk geslapen en door een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet huiswaarts gekeerd. Een pracht avontuur beleefd wat zeker voor herhaling vatbaar is. Op de terugweg namelijk al besloten dat ik en mijn vader voor onze verjaardag graag weer een voetbalreis boeken bij Forza Voetbalreizen. Goed te weten dat de sfeer rondom een Duitse voetbalwedstrijd echt gemoedelijk is en je volop WIFI hebt waardoor je het thuisfront op de hoogte kan houden en je avontuur direct kan delen.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!