Goed geregelde reis.

Door Mevr. De Wit uit Eindhoven (NL)

Borussia Dortmund vs. RB Leipzig

Het was echt een heel leuk reisje. We zaten in Dortmund voor de wedstrijd tegen Leipzig en we hadden het Mercure hotel, metro voor de deur binnen 10 minuten bij het stadion!!! De kaartjes lagen netjes klaar zoals in jullie brief stond.

Het was echt een heel leuk reisje. We zaten in Dortmund voor de wedstrijd tegen Leipzig en we hadden het Mercure hotel, metro voor de deur binnen 10 minuten bij het stadion!!! De kaartjes lagen netjes klaar zoals in jullie brief stond. Prima geregeld. Het enig minpuntje was dat we door de dame van het hotel werden verwezen naar de parkeergarage om de hoek maar daar konden we niet meer uit de volgende dag, zondag gesloten. Na een telefoontje en een extra betaling van 25 euro kwam iemand ons verlossen. Deze was er binnen half uurtje dus verder geen probleem. Hartelijk bedankt voor de goed geregelde reis, best fijn je als je als moeder met zoon gaat.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!