Zeer geslaagd.

Door Mevr. Vos uit Sappemeer (NL)

Liverpool FC vs. Southampton FC

Super sfeer daar. De voetbalreisgids heeft ons goed op weg geholpen. Helaas hebben we niet gewonnen maar toch een heerlijke reis. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wij hebben zeker genoten van de reis. Het hotel (Radisson BLU Liverpool ) was perfect met een goed ontbijt en heerlijk zwembad. Gastvrij personeel en op een prima locatie. Het eten in het stadion viel ons wat tegen. Maar goed wij hadden er misschien wat anders van verwacht. Wij misten de fish en chips typisch engels en ja wij Nederlanders houden van groente en gevogelte en rijst. Keuze was erg beperkt vonden wij. Service was wel erg vriendelijk. De plaatsen in het stadion waren prima volgende keer wel liever dichterbij het thuis vak dan het uit vak. Maar verder zeer geslaagd, wedstrijd goed te zien. Niet ver van het veld hartstikke goed. Super sfeer daar. De voetbalreisgids heeft ons goed op weg geholpen. Helaas hebben we niet gewonnen maar toch een heerlijke reis. Zeker voor herhaling vatbaar.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!