Reisverslag

Door Dhr. Slijkerman uit Alkmaar (NL)

Everton vs. Liverpool FC

Na een goede vlucht aangekomen op het vliegveld van Liverpool zijn we (Loek met zn zonen Emiel en Jordi) met de taxi naar het Jury's Inn Liverpool hotel gegaan. De rugtassen in onze kamer gebracht en op naar de Albert Dock voor een heerlijke lunch. Na de lunch rondje gewandeld en daarna met de taxi richting stadion. Daar hebben we in de supporters pub van Everton onder het genot van een borrel de sfeer geproefd. Toen naar het stadion voor het buffet en alvast gekeken wat voor plaatsen we hadden. Dat waren super mooie plaatsen achter het doel. De wedstrijd begon en de sfeer in het stadion was geweldig. Uiteindelijk werd het 0-1 voor Liverpool in de blessuretijd. Na de wedstrijd nog na genoten in het stadion en toen tot in de late uurtjes de stad in geweest naar oa The Cavern Pub en een andere kroeg waar een geweldige band speelde. De volgende dag voor dat we naar huis vlogen zijn we nog in t reuzenrad geweest voor een fantastisch uitzicht over de stad. Het was weer een geslaagd voetbal uitje maar volgende jaar maar weer met een dartavondje er bij. Groeten Loek Emiel en Jordi

Na een goede vlucht aangekomen op het vliegveld van Liverpool zijn we (Loek met zn zonen Emiel en Jordi) met de taxi naar het Jury's Inn Liverpool hotel gegaan. De rugtassen in onze kamer gebracht en op naar de Albert Dock voor een heerlijke lunch. Na de lunch rondje gewandeld en daarna met de taxi richting stadion. Daar hebben we in de supporters pub van Everton onder het genot van een borrel de sfeer geproefd. Toen naar het stadion voor het buffet en alvast gekeken wat voor plaatsen we hadden. Dat waren super mooie plaatsen achter het doel. De wedstrijd begon en de sfeer in het stadion was geweldig. Uiteindelijk werd het 0-1 voor Liverpool in de blessuretijd. Na de wedstrijd nog na genoten in het stadion en toen tot in de late uurtjes de stad in geweest naar oa The Cavern Pub en een andere kroeg waar een geweldige band speelde. De volgende dag voor dat we naar huis vlogen zijn we nog in t reuzenrad geweest voor een fantastisch uitzicht over de stad. Het was weer een geslaagd voetbal uitje maar volgende jaar maar weer met een dartavondje er bij.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!