Reisverslag

Door Mevr. van Beijnum uit Nijmegen (NL)

Bayern München vs. Hannover 96

Wij, als familie, kijken terug op een fantastisch weekend Munchen. Onze hartelijke dank voor deze goed georganiseerde reis.

Wij (familie: vader, 2 dochters, 2 schoonzonen en drie kleinkinderen) zijn op zaterdag 17 april naar de wedstrijd Bayern Munchen-Hannover 96 geweest. Mijn vader is een rasechte Bayern-fan en heeft dit weekend kado gekregen van zijn werkgever bij zijn afscheid. Omdat het enige tijd reizen is, zijn wij op vrijdag al vertrokken en hebben een overnachting genomen in Dettelbach. Zaterdag na het ontbijt richting Munchen. Onderweg nog wat fans tegengekomen. In Munchen aangekomen eerst maar ingecheckt in hotel Germania. Dit kon pas vanaf 15 uur en dat was het enige wat wij niet wisten. Het informatieboekje is overzichtelijk, informatief, up-to-date en leuk om te lezen. Het hotel lag niet ver van het centrum af, dus zijn we lekker gaan lopen. We hadden daarnaast ook fantastisch weer!!! Aangezien wij voor de derde keer naar Munchen gingen, weten we wel de weg in het centrum. Het is een mooie stad met veel bezienswaardigheden. Wij gaan, als we in Munchen zijn, altijd even een Paulaner biertje drinken in cafe Paulaner im Tal. Een mooi café waar je ook nog eens lekker kunt eten. Daar vind je ook een van de vele biertuinen. Maar dan is het tijd om naar de Allianz Arena te gaan. We zijn met z'n achten dus pakken een taxibusje. We waren natuurlijk al eerder in het stadion geweest, maar het is en blijft een feest om daar te zijn. We zaten in de buitenste ring en dat betekende dat we veel trappen omhoog moesten. Mijn vader is hart- en longpatient, dus dat was voor hem een hele klus. De wedstrijd tegen Hannover 96 was fantastisch en het werd een 7-0 overwinning voor Bayern. Arjen Robben heeft 3 keer gescoord!!! Nadat hij scoorde werd het liedje 'Tulpe aus Amsterdam' gespeeld. Voor ons een uitmuntende wedstrijd met een Hollands tintje. Na de wedstrijd zijn we naar de Vorjarhsfeste gegaan (we zijn daar vorig jaar ook geweest en hebben daar heel veel plezier gehad), maar daar was het zo druk, dat we toch maar weer naar cafe Paulaner im Tal zijn gegaan. Na enkele biertjes en geproost te hebben op de overwinning van Bayern zijn we naar het hotel gegaan. Een goed hotel, schone en ruime kamers en een goed verzorgd ontbijt. Na het ontbijt weer richting Nederland. Wij, als familie, kijken terug op een fantastisch weekend Munchen. Onze hartelijke dank voor deze goed georganiseerde reis.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!