Reisverslag

Door Dhr. van der Voort uit Mariestad (NL)

Manchester United vs. Liverpool FC

Wij zijn dik tevreden over het totale arrangement. Prima hotel (Crown Plaza), goeie kaartjes, info boekje vonden we erg professioneel en handig. Bedankt voor de goeie organisatie en tot horens!

Wij zijn dik tevreden over het totale arrangement. Prima hotel (Crown Plaza), goeie kaartjes, info boekje vonden we erg professioneel en handig. We zijn zaterdagmiddag naar Oldham Athletic tegen Brighton wezen kijken. Een Leaque One wedstrijd circa 30 km buiten Manchester. Verder hebben we de stadium tour gedaan en we zijn naar het war museum geweest. Al deze dingen vonden we achteraf absoluut de moeite waard. De wedstrijd was erg spannend en rond 75.000 schreeuwende Engelsen in een stadion laat niemand onberoerd... Wij als groep vinden wel dat het ideale arrangement vrijdag vertrekken, zaterdagmiddag de wedstrijd en zondag vroeg in de middag weer terug naar Nederland. Nu moesten we na de wedstrijd op zondag helaas direct al weer terug naar Liverpool en konden we derhalve niet meer evalueren in Manchester onder het genot van een pint....Het voordeel hiervan is weer wel dat de maandag alweer in redelijke fitte staat kan worden doorgebracht! Bedankt voor de goeie organisatie en tot horens over een arrangement in 2011...


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!