Reisverslag

Door Dhr. Exelmans uit Edegem (NL)

AS Roma vs. Napoli

Onze tweede reis met Forza ging dit keer naar Rome. Na vele omwegen zijn wij uiteindelijk toch in Rome aangekomen. Een zéér mooie stad waar wij twee dagen zijn doorgefietst. Onze uitgekozen wedstrijd was As Roma – Napoli waarin 2 belgen een hoofdrol spelen. Dries Mertens voor Napoli en Radja Nainngolan voor As Roma. Deze Radja werd onsterfelijk wanneer hij in min 89’ de winning goal maakt. Stadio Olimpico daverde op zijn grondvesten !!!!!!!

Onze tweede reis met Forza ging dit keer naar Rome. Na vele omwegen zijn wij uiteindelijk toch in Rome aangekomen. Een zéér mooie stad waar wij twee dagen zijn doorgefietst. Onze uitgekozen wedstrijd was As Roma – Napoli waarin 2 belgen een hoofdrol spelen. Dries Mertens voor Napoli en Radja Nainngolan voor As Roma. Deze Radja werd onsterfelijk wanneer hij in min 89’ de winning goal maakt. Stadio Olimpico daverde op zijn grondvesten!!!!!!!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!