Reisverslag

Door Dhr. Bosch uit Den Ham (NL)

Hamburger SV vs. VfL Wolfsburg

Onze voetbalreis is goed verlopen. Het boekje is ook erg goed. Komt professioneel over en veel handige info. Bedankt voor deze reis en ik zal je volgende jaar wel weer mailen en jullie site in de gaten houden.

Onze voetbalreis is goed verlopen. Wel was het weer slecht. Er reden bijna geen taxi's ivm sneeuw en extreme gladheid. Maar het is uiteindelijk toch gelukt. Alleen de taxi deed er 1.20 uur over ipv de gebruikelijke 10 minuten. Het was een grote file. Maar goed daar kunnen jullie natuurlijk ook niets aan doen. En het heeft de pret ook zeker niet gedrukt hoor. We waren precies op tijd voor de wedstrijd. Deze was voetbaltechnisch gezien niet erg goed. Maar het stadion, de ambiance, de biertjes en de currywursten waren uitstekend. Later natuurlijk goed wezen stappen tot in de late uurtjes op de Reeperbahn. Zaterdag de stad een beetje verkent en de vrijdagavond zaterdagavond nog eens dunnetjes overgedaan. Het hotel (Arcadia Belmondo) waarin we vertoefden was keurig en een erg goed ontbijt. Het boekje is ook erg goed. Komt professioneel over en veel handige info. Alleen moest ik van onze Twente fan zeggen dat Elia ontbreekt bij de info over de spelers. Bedankt voor deze reis en ik zal je volgende jaar wel weer mailen en jullie site in de gaten houden. Vorig jaar zijn we met dit clubje naar Madrid geweest en het is wel de bedoeling dat dit uitje een vaste traditie wordt in de maand januari.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!