Reisverslag

Door Dhr. Smans uit Zandhoven (BE)

Real Madrid vs. AS Roma

Onze autorit naar Zaventem verliep niet zo vlot door een ongeval in Mechelen Noord. Resultaat net te laat bij de boarding gate. Dan maar op zoek naar een andere vlucht naar Madrid. Die vonden we bij Iberia. We gingen dan maar een kopje troost drinken. En wie zat er naast ons? Wesley Sonck. We zaten in het vliegtuig uiteraard niet meer naast elkaar, maar ook dat zo zijn voordelen. Mijn vrouw haar plaats was naast de speler van Atlético Madrid, Yannick Carrasco. zonder voorkennis hebben zij een heel gemoedelijke babbel gehad. Besluit een heel sympthaieke ,jonge man van 22 j, welke we voortaan met alle interesse gaan volgen. We logeerden in 't centrum van Madrid in een prima hotel (Hotel Liabeny). En gingen dan op de plaza Mayor tapa's eten. We vertrokken met de metro al vroeg naar het estadio Bernabeu. Het binnenstromen van het volk, de enthousiaste babbels met de supporters, al spraken wij maar een mondje Spaans was geweldig. En dan werden we overdonderd door de prachtige ceremoniele opening van een Champions league wedstrijd, maar nog meer werden we omvergeblazen en ontroerd toen het club lied van Real "Hala Madrid' meegezongen door 80.000 supporters door het stadion klonk. KIPPEVELMOMOENT. De wedstrijd verliep ongelooflijk spannend, respectvol en er was actie 90 minuten lang. Toen Totti vervangen werd, was er weer zo'n respectvol moment. Alle supporters van Real Madrid gaven de topspeler van AC Roma een staande ovatie. Nog verrassend, tijdens de rust, was er helemaal geen gedrang om aan een drankje te geraken, ondanks de massa mensen. De helft Madrilenen brengen gewoon hun broodje mee en voorzien zich voor de match van dinken. Ze babbelen met iedereen. Geweldig vonden wij dat. Real Madrid won met 2-0 , We hebben Ronaldo zien scoren.......... Het was een geweldige match en een nog geweldiger ervaring. 's Anderendaags hebben we de tour in het stadion gedaan. Liefst 3 u hebben we erover gedaan, Machtig, formidabel gevoel geeft het om overal te mogen komen, de niveau's in het stadion, de douches en kleedkamers, de perszaal, de trap naar het veld toe, de reservebank enz, enz. De shop moesten we natuurkijk ook passeren, en gekocht dat we gedaan hebben, nog helemaal in de sfeer. Toen we naar de metro liepen, dachten we ineens aan eten. Ja de maag vroeg ook wat. We passeerden toevallig het eetcafé van Reall met zicht op het stadion. We hebben daar geluncht voor 19 € ongelooflijke afsluiter was dat van tweedaagse Madrid. We keken naar elkaar en zeiden tegelijk, dat doen we nog. Het was een ongelooflijke beleving. Bedankt voor de prachtige organisatie. Ludo, Andy, Geert en Mady

Onze autorit naar Zaventem verliep niet zo vlot door een ongeval in Mechelen Noord. Resultaat net te laat bij de boarding gate. Dan maar op zoek naar een andere vlucht naar Madrid. Die vonden we bij Iberia. We gingen dan maar een kopje troost drinken. En wie zat er naast ons? Wesley Sonck. We zaten in het vliegtuig uiteraard niet meer naast elkaar, maar ook dat zo zijn voordelen. Mijn vrouw haar plaats was naast de speler van Atlético Madrid, Yannick Carrasco. zonder voorkennis hebben zij een heel gemoedelijke babbel gehad. Besluit een heel sympthaieke ,jonge man van 22 j, welke we voortaan met alle interesse gaan volgen. We logeerden in 't centrum van Madrid in een prima hotel (Hotel Liabeny). En gingen dan op de plaza Mayor tapa's eten. We vertrokken met de metro al vroeg naar het estadio Bernabeu. Het binnenstromen van het volk, de enthousiaste babbels met de supporters, al spraken wij maar een mondje Spaans was geweldig. En dan werden we overdonderd door de prachtige ceremoniele opening van een Champions league wedstrijd, maar nog meer werden we omvergeblazen en ontroerd toen het club lied van Real "Hala Madrid' meegezongen door 80.000 supporters door het stadion klonk. KIPPEVELMOMOENT. De wedstrijd verliep ongelooflijk spannend, respectvol en er was actie 90 minuten lang. Toen Totti vervangen werd, was er weer zo'n respectvol moment. Alle supporters van Real Madrid gaven de topspeler van AC Roma een staande ovatie. Nog verrassend, tijdens de rust, was er helemaal geen gedrang om aan een drankje te geraken, ondanks de massa mensen. De helft Madrilenen brengen gewoon hun broodje mee en voorzien zich voor de match van dinken. Ze babbelen met iedereen. Geweldig vonden wij dat. Real Madrid won met 2-0 , We hebben Ronaldo zien scoren.......... Het was een geweldige match en een nog geweldiger ervaring. 's Anderendaags hebben we de tour in het stadion gedaan. Liefst 3 u hebben we erover gedaan, Machtig, formidabel gevoel geeft het om overal te mogen komen, de niveau's in het stadion, de douches en kleedkamers, de perszaal, de trap naar het veld toe, de reservebank enz, enz. De shop moesten we natuurkijk ook passeren, en gekocht dat we gedaan hebben, nog helemaal in de sfeer. Toen we naar de metro liepen, dachten we ineens aan eten. Ja de maag vroeg ook wat. We passeerden toevallig het eetcafé van Reall met zicht op het stadion. We hebben daar geluncht voor 19 € ongelooflijke afsluiter was dat van tweedaagse Madrid. We keken naar elkaar en zeiden tegelijk, dat doen we nog. Het was een ongelooflijke beleving. Bedankt voor de prachtige organisatie.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!