Reisverslag

Door Dhr. van Berkel uit Heeswijk-Dinther (NL)

Bayern München vs. Borussia Dortmund

De reis is goed verlopen. De informatie was duidelijk. Bedankt voor de service en wellicht tot ziens. We zullen zeker reclame maken voor jullie.

De reis is goed verlopen. De informatie was duidelijk. Als tip wil ik jullie mededelen dat het makkelijk zou zijn als men weet welke metrolijn men moet pakken en welke uitstapplaats om zo zo dicht mogelijk uit te stappen bij het hotel. Wij waren namelijk verkeerd geinformeerd en hebben een 2 km moeten lopen met onze koffers. En met een berg sneeuw valt dat niet mee. Het hotel (Germania) was goed, alleen erg gehorig. We hadden een lekkage gehad, maar dat heeft het hotel netjes opgelost. Jammer dat de bar niet open was!! De wedstrijd was super, wat wil je met een uitslag van 3-1 en nog wel door 2 Nederlanders. Ook mooie zitplaatsen, super!!! Verder hebben we de bezienswaardigheden gepakt uit het boekje. Was mooi + rondleiding in het stadion. Tip we hebben goed gegeten bij het Hard Rock cafe. Verder was het prima, bedankt voor de service en wellicht tot ziens. We zullen zeker reclame maken voor jullie.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!