Reisverslag

Door Mevr. Neyt uit Zele (BE)

Chelsea vs. Crystal Palace

Beste , wij hadden deze reis cadeau gedaan voor mijn zoontje die 10 jaar werd omdat hij super fan is van Chelsea. De wedstrijd zelf was een hoogtepunt natuurlijk vooral omdat het een kampioenen match was dus veel sfeer. We hebben ook veel van de stad Londen bezocht met heel veel leuke momenten. Wat betreft de organisatie van de reis door Forza was alles tiptop in orde.Alles is heel vlot verlopen! Ga zeker nog eens boeken met jullie voor een voetbalreis. Er was wel 1 minpuntje vond ik nl. dat onze kamer geen zicht had. We keken op een donkere muur maar daar we niet veel op onze kamer waren hebben we er niet zo veel last van gehad.. Met vriendelijke groeten Peggy Neyt

Beste , wij hadden deze reis cadeau gedaan voor mijn zoontje die 10 jaar werd omdat hij super fan is van Chelsea. De wedstrijd zelf was een hoogtepunt natuurlijk vooral omdat het een kampioenen match was dus veel sfeer. We hebben ook veel van de stad Londen bezocht met heel veel leuke momenten. Wat betreft de organisatie van de reis door Forza was alles tiptop in orde.Alles is heel vlot verlopen! Ga zeker nog eens boeken met jullie voor een voetbalreis. Er was wel 1 minpuntje vond ik nl. dat onze kamer geen zicht had. We keken op een donkere muur maar daar we niet veel op onze kamer waren hebben we er niet zo veel last van gehad..


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!