Primera Division

Rating: 5 stars Spanje

Primera Division

Met Barcelona en Real Madrid beschikt de Primera Division misschien wel over de twee beste teams ter wereld. Ook de voetbalkathedralen Camp Nou en Estadio Stantiago Bernabéu spreken tot ieders verbeelding. Naast deze topclubs kunt u ook kiezen voor een verrassende voetbalreis naar Atletico Madrid, Valencia of zelfs clubs als Sevilla en Malaga. Uiteraard verlaat u Spanje niet voordat u de heerlijke tapas heeft geproefd!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Referenties

FC Barcelona vs. Real Mallorca

Reisverslag
Alles was weer prima geregeld. Even spannend of de kaartjes op tijd zouden worden bezorgd maar die lagen er zaterdagmiddag netjes. Verder niets dan lof.

Door Dhr. Handgraaf uit Beverwijk (NL).

FC Barcelona vs. Real Madrid

Reisverslag
We hebben zeer zeker genoten van onze voetbalreis, alles was zeer goed geregeld! De vluchten vertrokken op tijd, en het boekje was zeer bruikbaar om in Barcelona zelf te komen. Ook het hotel was netjes en schoon, en lekker dicht bij de Ramblas.

Door Dhr. Minderhoud uit Westkapelle (NL).

Real Madrid vs. Real Valladolid

Reisverslag
Geweldige reis gehad, en samengevat een heerlijk weekend.

Door Dhr. Verwoerd uit Delft (NL).

FC Barcelona vs. Real Zaragoza

Reisverslag
Wij hebben zeker genoten van onze voetbalreis! We kunnen alleen maar positief zijn over jullie organisatie. Het boekje maakte het helemaal compleet, we hebben er dan ook veel gebruik van gemaakt. Ook het hotel (Ayre Hotel Rosellon) was super.

Door Mevr. Mulders uit Middelbeers (NL).

Real Madrid vs. Atletico Madrid

Reisverslag
Alles is heel goed verlopen en we hebben veel plezier gehad van het boekje wat jullie gemaakt hebben. We hebben gelukkig helemaal geen negatieve ervaringen. Als we nog een keer naar een voetbalwedstrijd willen gaan zullen we zeker bij jullie boeken.

Door Dhr. Welter uit Voorburg (NL).

FC Barcelona vs. Villarreal

Reisverslag
Het was een prima weekend; mijn zoon en ik hebben genoten. Alles was prima georganiseerd. Natuurlijk wel jammer dat Barca niet kon winnen, maar het voetbal was van een hoog niveau, dat je in Nederland bij lange na niet meer aantreft. groet, Ary Blokland

Door Dhr. Blokland uit Oud-Beijerland (NL).

Real Madrid vs. FC Barcelona

Reisverslag
We hebben zeker genoten van de reis. Jammer dat Madrid heeft verloren maar voor de rest heel positief over de reis. Alles goed geregeld. De informatie in het boekje vond ik ook goed. Kortom het was een zeer geslaagde reis!

Door Dhr. Platschorre uit Oud-Beijerland (NL).

Real Madrid vs. Real Valladolid

Reisverslag
We hebben een prima trip gehad. Boekje was heel handig! Complimenten hiervoor. Hotel (Puerta de Toledo) was prima, kaarten lagen klaar. Ik kan eigenlijk geen verbeterpunten bedenken. We hebben gewoon een fantastisch weekend gehad.

Door Dhr. Kippersluis uit Odijk (NL).

FC Barcelona vs. Valencia

Reisverslag
Wij hebben echt een super weekend gehad. Het was prachtig lente weer en de voetbalwedstrijd was erg indrukwekkend. Echt fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar.

Door Dhr. Wolthuizen uit Anna Paulowna (NL).

FC Barcelona vs. Racing Santander

Reisverslag
Net terug uit Barcelona met mijn zoon Tom. Het was een superweekend! Vooral voor Tom, maar daarmee zeker ook voor mij.

Door Mevr. ter Horst uit Gameren (NL).

FC Barcelona vs. Espanyol

Reisverslag
Kortom, wij hebben het geweldig naar ons zin gehad en wij vonden alles prima geregeld. Wij zijn zeer tevreden klanten!

Door Mevr. Schneijderberg uit Eindhoven (NL).

Real Madrid vs. FC Barcelona

Reisverslag
We hebben het geweldig gehad, niet in de laatste plaats door de perfecte gang van zaken met de reisbegeleiding: het boekje, de bezorging van de entreekaarten en de communicatie er omheen was prima in orde ! Hartelijk dank daarvoor.

Door Mevr. Schipper uit Amsterdam (NL).