Gratis fotoboek bij elke voetbalreis

Bij elke geboekte voetbalreis bij Forza Voetbalreizen ontvangt u indien gewenst een prachtig fotoboek. Geheel gratis en door ons samengesteld uit uw eigen foto’s!

Een voetbalreis van Forza is iets om met veel plezier op terug te kijken, maar ook om te delen met het thuisfront. De mooiste manier om uw ongetwijfeld sfeervolle foto’s te delen is een fraai fotoboek. Het maken daarvan is een hele klus en vaak komt dat er dan ook niet van.
Daarom maakt Forza het u makkelijk: u hoeft ons na terugkeer alleen maar een aantal mooie foto’s door te sturen en wij maken dan een speciaal op maat gemaakt fotoboek voor u!

Hieronder kunt u alvast enkele voorbeelden van ons fotoboek bekijken.


INHOUD VAN UW FORZA FOTOBOEK

Onze fotoboeken bieden een compleet beeld van uw voetbalreis, volgens deze hoofdstukken: 
1) De reis. Beelden van uw reis naar de speelstad, met het vliegtuig, met de auto of anders.
2) Het stadion. Graag zien we u genietend van de sfeer in het stadion. 
3) De wedstrijd. Voor een volledig ‘document’ van uw voetbalreis, voegen we de opstellingen en statistieken toe aan enkele actiefoto’s van de wedstrijd.
4) De stad. Een indruk van uw bezoek aan de speelstad.
5) Gezellig! Verschillende foto’s van jullie, genietend van een onvergetelijke voetbalreis. 

Boek dus snel uw voetbalreis bij Forza, dan zorgen wij er voor dat deze een prachtige ervaring wordt waarop u met ons fotoboek met veel plezier op terug zult blijven kijken!De spelregels van deze fotoboek-actie:

  • Per boeking krijgt u één fotoboek gratis. Het boek heeft het A5-formaat, en heeft 24 pagina’s in full-colour. Meer fotoboeken zijn uiteraard bij te bestellen, voor slechts € 25 per stuk.
  • Om in aanmerking te komen voor deze actie, vragen we u om een volledige referentie inclusief foto’s van uw voetbalreis door te sturen. Dit kan heel makkelijk via onze website, en ook het doorsturen van grote fotobestanden is geen probleem.
  • We vragen u om minimaal 20 en maximaal 40 geschikte foto’s te selecteren voor uw fotoboek. Deze zullen we indien nodig aanvullen met fraaie reeds beschikbare foto’s van de stad, het stadion en de wedstrijd, zodat uw fotoboek het complete ‘verhaal’ van uw voetbalreis vertelt.
  • Forza stelt de structuur en indeling van het fotoboek samen binnen een vast template, over deze indeling wordt niet getwist.
  • Alleen indien u voldoende foto’s met een voldoende resolutie doorstuurt kunnen we het fotoboek voor u maken.
  • Forza Voetbalreizen behoudt zich het recht om ongepaste foto’s te weigeren, en in het slechtste geval geen fotoboek samen te stellen.
  • Deze actie geldt voor voor alle voetbalreizen in het seizoen 2013-2014 en 2014-2015.