Waarom Forza voetbalreizen

Er zijn steeds meer aanbieders van voetbalreizen op de markt actief. Waarom zou u dan juist voor Forza Voetbalreizen moeten kiezen? Daar zijn meerdere goede redenen voor en we leggen dan ook graag uit wat ons uniek maakt.

Voetbalreisgids

Met onze unieke en uitgebreide Forza Voetbalreisgids gaat u voorbereid op pad. Uitleg over uw reis, de stad, de club en het stadion zorgen voor een zorgeloze voetbalreis!
Ga verder »

Forza Garanties

We beloven u een zorgeloze voetbalreis. Hier leest u welke garanties u concreet van Forza mag verwachten om dat ook meer dan waar te maken.
Ga verder »

Al bijna 10 jaar uw beste keus

Vanaf begin 2002 zijn we actief als aanbieder van voetbalreizen (tot 2010 onder de naam Voetbalweekend.nl). Deze ervaring en onze focus op kwaliteit maakt ons al bijna 10 jaar uw beste keus.
Lees meer »

Kwaliteit mag u van ons in alle aspecten van onze dienstverlening verwachten: van de eerste offerte tot onze reactie op uw eventuele opmerkingen na terugkeer. Ieder seizoen zoeken we naar nieuwe en innoverende manieren om onze dienstverlening verder te verbeteren. Onze onderneming heeft sinds 2002 een hele mooie groei laten zien, met passie voor sportreizen in het algemeen en voetbalreizen in het bijzonder als blijvende basis. Probeer het zelf eens en ervaar het verschil met andere sportreisbureaus!

Wij zijn er al geweest!

Forza heeft een team van medewerkers die heel enthousiast zijn over (buitenlandse) voetbalreizen. Samen hebben we al vele stadions en steden bezocht, en onze kennis delen we graag met u.
Lees meer »

Al sinds 1997 bezoeken onze medewerkers jaarlijks vele internationale wedstrijden, en we kunnen dus met recht zeggen dat we ervaringsdeskundige zijn. Er zijn maar héél weinig clubs in ons aanbod die we nog niet bezocht hebben, en ieder seizoen worden er weer wat clubs van deze lijst weg gestreept. We kennen in vele landen en steden de locale voetbalsfeer, kennen er de weg, en gebruiken deze kennis graag om u te informeren. Neem dus gerust contact op voor advies of suggesties voor een mooie voetbalreis.

Duizenden tevreden klanten

Ieder seizoen gaan onze klanten in groten getale op voetbalreis, en we laten hun reacties op onze service graag voor zichzelf spreken. Zie de referenties bij elke clubpagina.
Lees meer »

Eenmaal getroffen door het voetbalreisvirus zult u vaker willen gaan, en dan zien we u natuurlijk graag terug keren bij Forza. In alles wat we doen streven we er dan ook naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met de geboden voetbalreis. Uit de vele reacties op onze website (bij elke clubpagina, en onder de kop Referenties) zult u merken dat dit zeker geen loze belofte is.

Meest complete aanbod

Bij Forza bieden we het meest complete aanbod van voetbalreizen. Alle Europese topcompetities, bekertoernooien, Supercups, Champions league én Europa League.
Lees meer »

Iedere voetballiefhebber droomt er van om ooit een keer het magische FC Barcelona van dichtbij te zien, om met kippenvel op de armen "You'll never walk alone" mee te zingen op Anfield Road of om 'onze jongens' te zien schitteren bij Bayern München. Of heeft u altijd al eens een Turkse voetbaltopper in Istanbul mee willen maken? Natuurlijk kunt u al deze topclubs en meer bij Forza boeken. Uit eigen ervaring weten we echter dat vele wat kleinere clubjes een zeker zo leuke voetbalreis op leveren, waarbij u in verrassend leuke steden en prachtige sfeervolle stadions komt. Daarom maken we ook graag een dergelijke reis mogelijk, en ziet u op onze site het meest complete aanbod van wedstrijden van alle aanbieders van voetbalreizen. Neem gerust contact op voor tips en suggesties voor een verrassende voetbalreis. Mocht de wedstrijd van uw keuze er op onze site toch nog niet bij zitten, klik dan hier voor een offerte op maat.

Scherpe prijzen

Natuurlijk leveren we bij Forza zeer concurrerende prijzen voor onze voetbalreizen. We begrijpen dat de prijs voor u belangrijk is, zonder hierbij concessies te doen aan de kwaliteit.
Lees meer »

Het kan immers altijd goedkoper, maar dit gaat onherroepelijk ten koste van de kwaliteit van de voetbalreis en dat is voor ons absoluut geen optie. U mag van ons verwachten dat we een topreis aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Bovenal is een Forza voetbalreis er eentje waar u niet alleen naar uit kijkt, maar ook tevreden op terug kijkt. Door deze houding mogen we vele klanten later opnieuw begroeten om een nieuwe voetbalreis te boeken.

24 uur bereikbaar

Forza zorgt er voor dat u volledig voorbereid op (voetbal)reis gaat. Mocht u tijdens uw verblijf tóch onze ondersteuning wensen zijn we 24 uur per dag voor u bereikbaar.
Lees meer »

Onze uitgebreide Forza voetbalreisgids bevat stap-voor-stap alle informatie die u nodig heeft om uw reis op eigen houtje tot een succes te maken. We worden dan ook zelden gebeld tijdens het weekend. Er kan echter altijd iets onverwachts gebeuren. Zo hebben we vorig seizoen bijvoorbeeld de situatie met de vulkaanwolk gehad, waardoor sommige van onze reizigers pas enkele dagen later terug naar huis konden keren. In deze en alle andere gevallen waar onze ondersteuning wenselijk is zijn we natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar. Wij zijn er voor u en zorgen altijd voor de beste oplossing binnen de ontstane omstandigheden.