Hull City

Hull City voetbalreizen

StadionKC Stadium
BijnaamThe Tigers
Prijs
Hull City

Hull City speelt sinds 2004 in het splinternieuwe “KC Stadium’. Op dat moment waren ‘the Tigers’ nog actief in de 4e divisie (!), maar na 3 promoties vond de club zich in 2008 ineens in de Premier League terug. Na een jaartje in het Championship is Hull’s voornaamste doelstelling wederom om degradatie te voorkomen.

Er zijn op dit moment geen wedstrijden beschikbaar in deze categorie. Mocht u een bepaalde wedstrijd willen aanvragen, ga dan gerust naar onze Offerte op maat-module.

Voetbalreizen Hull City | Voetbalreis Hull City | Voetbaltickets Hull City
Goedkope voetbalreizen naar Hull City boeken? Bij Forza Voetbalreizen bent u aan het juiste adres voor een complete voetbalreis naar Hull, inclusief voetbaltickets voor het bezoeken van een wedstrijd van The Tigers. Forza Voetbalreizen zorgt voor de wedstrijdkaartjes van Hull City, een centraal gelegen goed hotel en (indien aangegeven) de retourvlucht naar Hull. Onze voetbalkaarten van Hull City in stadion KC Stadium zijn altijd naast elkaar, voor een zorgeloze voetbalreis naar Hull City. Naar voetbal reizen ofwel voetbaltravel is onze specialiteit, en we helpen u graag voor een leuke voetbaltrip. Een voetbalweekend inclusief voetbalarrangement is bij Forza Voetbalreizen beschikbaar voor alle wedstrijden van Hull City. De goedkoopste voetbalreizen naar The Tigers vindt u hier, dus zoek niet verder en mis de kick off niet. U kunt natuurlijk losse tickets of voetbalkaartjes boeken, maar met onze complete voetbalreizen weet u zeker dat uw voetbalreis perfect geregeld is. Natuurlijk kunt u ook andere wedstrijden in de Premier League van Engeland bezoeken, want Engels voetbal is populair bij Forza Voetbalreizen.