Boavista FC

Boavista FC voetbalreizen

StadionEstádio do Bessa
BijnaamAs Panteras
Prijs
Boavista FC

Boavista FC is de tweede club van de stad Porto, en is sinds 2014 weer op het hoogste niveau actief. In 2008 werd de club vanwege een omkoopschandaal teruggezet naar de 2e klasse. Al in 2012 besliste de rechter dat deze degradatie onrechtmatig was en ongedaan moest worden gemaakt. Een voetbalreis naar de prachtige stad Porto met een bezoek aan het bijzondere 'Estádio do Bessa' is wat Forza betreft een aanrader!

Er zijn op dit moment geen wedstrijden beschikbaar in deze categorie. Mocht u een bepaalde wedstrijd willen aanvragen, ga dan gerust naar onze Offerte op maat-module.

Voetbalreizen Boavista FC | Voetbalreis Boavista FC | Voetbaltickets Boavista FC
Goedkope voetbalreizen naar Boavista FC boeken? Bij Forza Voetbalreizen bent u aan het juiste adres voor een complete voetbalreis naar Porto, inclusief voetbaltickets voor het bezoeken van een wedstrijd van As Panteras. Forza Voetbalreizen zorgt voor de wedstrijdkaartjes van Boavista FC, een centraal gelegen goed hotel en (indien aangegeven) de retourvlucht naar Porto. Onze voetbalkaarten van Boavista FC in stadion Estádio do Bessa zijn altijd naast elkaar, voor een zorgeloze voetbalreis naar Boavista FC. Naar voetbal reizen ofwel voetbaltravel is onze specialiteit, en we helpen u graag voor een leuke voetbaltrip. Een voetbalweekend inclusief voetbalarrangement is bij Forza Voetbalreizen beschikbaar voor alle wedstrijden van Boavista FC. De goedkoopste voetbalreizen naar As Panteras vindt u hier, dus zoek niet verder en mis de kick off niet. U kunt natuurlijk losse tickets of voetbalkaartjes boeken, maar met onze complete voetbalreizen weet u zeker dat uw voetbalreis perfect geregeld is. Natuurlijk kunt u ook andere wedstrijden in de Primeira Liga van Portugal bezoeken, want Portugees voetbal is populair bij Forza Voetbalreizen.