Transfer van Glasgow International naar Aberdeen

Glasgow International Airport (IATA: GLA)

Caledonia Way, PA3 2SW Aberdeen SC
www.glasgowairport.com

Om met de trein van station 'Glasgow Central' of 'Glasgow Queen Street' naar Aberdeen te kunnen reizen, moet je eerst vanuit de luchthaven van Glasgow in het centrum van de stad komen. Natuurlijk is de taxi een snelle optie, maar aangezien er een uitstekende bustransfer beschikbaar is raden we deze van harte aan. Deze 'Glasgow Airport Express' (First 500), ook bekend als Glasgow Shuttle, vertrekt overdag elke 10 minuten vanaf het vliegveld (halte 1). Een kaartje koop je vooraf online (zie de button) of bij de chauffeur. De reistijd naar het centrale busstation van Glasgow ('Buchanan Street') is 25 minuten, maar je kunt ook al eerder uitstappen bij 'Queen Street Station'. Dat kun je in dit geval ook maar het beste doen, zodat je vanaf daar de trein naar Aberdeen kunt nemen.

De trein doet er vanaf station 'Queen Street' zo'n 2 uur en 50 minuten over. Een kaartje kun je bij Trainline kopen (zie button) en is al vanaf zo'n € 16 per persoon (enkele reis) beschikbaar.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus en trein 3 u 30 min € 26 per persoon (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!