Transfer van Edinburgh naar Aberdeen

Edinburgh Airport (IATA: EDI)

Edinburgh Airport, EH12 9DN Aberdeen SC
www.edinburghairport.com

Om met de trein van station 'Edinburgh Waverley' naar Aberdeen te kunnen reizen, moet je eerst vanuit de luchthaven van Edinburgh in het centrum van de stad komen. Natuurlijk is de taxi een snelle optie, maar aangezien er een uitstekende bustransfer beschikbaar is raden we deze van harte aan. Deze 'Airlink' bus (service 100), vertrekt overdag elke 10 minuten vanaf het vliegveld (halte D). Een kaartje koop je vooraf online (zie de button) of bij de chauffeur. De reistijd naar het centrale busstation van Edinburgh ('Waverley') is ongeveer 30 minuten.

De trein doet er vanaf station 'Waverley' zo'n 2 uur en 35 minuten over. Een kaartje kun je bij Trainline kopen (zie button) en is al vanaf zo'n € 23 per persoon (enkele reis) beschikbaar.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus en trein 3 u 10 min € 28 per persoon (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!