Transfer van Bremen Airport naar Bremen

Bremen Airport (IATA: BRE)

Flughafendamm, 28199 Bremen DE
www.bremen-airport.com

Bremen Airport ligt op maar een kleine 5 kilometer afstand van Bremen Altstadt, het oude centrum. Je kunt dan ook makkelijk en snel naar het centrum van de stad.

Vanwege de korte reisafstand is een rit met de taxi prima te doen. Het voordeel is natuurlijk dat je voor de deur van je hotel wordt afgezet, en niet hoeft te zoeken naar het tramstation.

Het alternatief is om met de goedkope tram te gaan: Tram lijn 6 heeft een directe verbinding vanaf het vliegveld naar het centrale treinstation van Bremen ('Hauptbahnhof'). Deze lijn gaat door naar de Universiteit van Bremen (Universität) maar de halte 'Bremen Hauptbahnhof' ligt halverwege. De bijna geruisloze tram rijdt dagelijks, meestal om de 10 minuten in beide richtingen. Je hoeft dus nooit lang te wachten, en in een kwartier sta je in het centrum. Kaartjes koop je bij het station op de luchthaven.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Tram 16 min € 2,80 per persoon (enkele reis)
Taxi 15 min € 20 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!