Transfer van Manchester naar Manchester

Manchester Airport (IATA: MAN)

, M90 1QX Manchester GB
www.manchesterairport.co.uk

Manchester Airport ligt zo'n 17 kilometer ten Zuidwesten van Manchester, en is uiteraard de dichtstbijzijnde luchthaven voor een reis naar deze stad. Er zijn diverse mogelijkheden om makkelijk en snel in het centrum te komen. De goedkoopste manier is om met de bus of trein te gaan. Deze tickets zijn vooraf thuis al te boeken, maar het nadeel is dat je deze op uur en tijd moet boeken. Ons advies is om dan de eerstvolgende beschikbare bus of trein vanaf 60 minuten na aankomst van je vlucht te boeken. Daarmee heb je normaal gezien voldoende tijd om door de douane controle te gaan, en naar het juiste bus- of treinstation te gaan. Zorg dat je voor de terugweg zo'n 2 tot 2,5 uur voor vertrek van je vlucht weer op de luchthaven aanwezig bent.

De taxi of een Uber is uiteraard de snelste manier, en zeker als je wat tijdsdruk hebt óf geen zin hebt om onnodig op de luchthaven op de bus of trein te wachten dan kunnen we deze optie van harte aanraden. Gezien de relatief korte reisafstand vallen de kosten ook best mee.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 25 min £ 4 per persoon (enkele reis)
Trein 20 min £ 5 per persoon (enkele reis)
Taxi 25 min £ 30 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!