Reisverslag

Door Dhr. Roijmans uit Reusel (NL)

Liverpool FC vs. Norwich City

Het was geweldig. Alles was goed geregeld en hebben ons geen minuut verveeld. Ik vond ook dat we erg goede plaatsen hadden. Lange zijde kort op het veld. Op 22 Oktober hebben we de wedstrijd Liverpool - Norwich City bezocht. De vliegtijden waren dusdanig relaxed dat we alles op ons gemak hebben kunnen doen. Bij ons hotel, Hampton by Hilton Liverpool Centre, aangekomen konden we nog niet inchecken maar werd onze bagage netjes weggezet, inchecken was na de wedstrijd gewoon mogelijk. het Hotel was echt super netjes en het ontbijt bleek ook gewoon goed. De tickets voor de wedstrijd lagen al klaar en konden we zo meenemen. Nadat we onszelf hadden opgewarmd in een lokale pub zijn we optijd naar Anfield gegaan: ouderwetse voetbalsfeer, alleen maar vrolijke mensen in geel (Norwich) en rood (Liverpool) door elkaar heen zonder problemen. De plaatsen waren super. Jammer dat één van ons net koffie ging halen en daardoor het doelpunt van Bellamy miste..... De sfeer was echt geweldig mede omdat we direct naast het uitvak zaten. Het was indrukwekkend om te zien dat de supporters van Norwich het respect opbrachten om bij het You'll Never Walk Alone even 5 minuten stil te zijn. In de dagen erna hebben we op zowel Anfield als Goodison Park nog een rondleiding gehad. De rondleiding bij Everton was echt heel erg leuk en persoonlijk, er werden zelfs trainingshirts uitgedeeld tijdens de rondleiding !! en door de rondleiding bij Liverpool snap je meteen waarom men Anfield nooit wil verlaten. Omdat de stad zelf ook bruiste, met name op en rondom Concert Square, hebben we gewoon een hele goede en leuke trip naar Liverpool gehad die iederee is aan te raden. Groeten Tom en Mart

Het was geweldig. Alles was goed geregeld en hebben ons geen minuut verveeld. Ik vond ook dat we erg goede plaatsen hadden. Lange zijde kort op het veld. Op 22 Oktober hebben we de wedstrijd Liverpool - Norwich City bezocht. De vliegtijden waren dusdanig relaxed dat we alles op ons gemak hebben kunnen doen. Bij ons hotel, Hampton by Hilton Liverpool Centre, aangekomen konden we nog niet inchecken maar werd onze bagage netjes weggezet, inchecken was na de wedstrijd gewoon mogelijk. het Hotel was echt super netjes en het ontbijt bleek ook gewoon goed. De tickets voor de wedstrijd lagen al klaar en konden we zo meenemen. Nadat we onszelf hadden opgewarmd in een lokale pub zijn we optijd naar Anfield gegaan: ouderwetse voetbalsfeer, alleen maar vrolijke mensen in geel (Norwich) en rood (Liverpool) door elkaar heen zonder problemen. De plaatsen waren super. Jammer dat één van ons net koffie ging halen en daardoor het doelpunt van Bellamy miste..... De sfeer was echt geweldig mede omdat we direct naast het uitvak zaten. Het was indrukwekkend om te zien dat de supporters van Norwich het respect opbrachten om bij het You'll Never Walk Alone even 5 minuten stil te zijn. In de dagen erna hebben we op zowel Anfield als Goodison Park nog een rondleiding gehad. De rondleiding bij Everton was echt heel erg leuk en persoonlijk, er werden zelfs trainingshirts uitgedeeld tijdens de rondleiding !! en door de rondleiding bij Liverpool snap je meteen waarom men Anfield nooit wil verlaten. Omdat de stad zelf ook bruiste, met name op en rondom Concert Square, hebben we gewoon een hele goede en leuke trip naar Liverpool gehad die iederee is aan te raden.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!