Onvergetelijke super georganiseerde reis!

Door Dhr. Monseurs uit Prinsenbeek (NL)

Real Madrid vs. Valencia

We zaten op de tweede rij vlak bij het veld in de hoek waar Real zijn warming up deed. Mooie wedstrijd die door Real gewonnen is. Het was een onvergetelijke supergoed georganiseerde reis!

Zaterdagochtend samen met mijn stiefzoon vertrokken vanuit Zaventem. Een prachtige gemoderniseerde luchthaven. Na 2,5 uur vliegen met de metro naar het hotel. Hier lagen de kaarten voor de wedstrijd en de stadiontour al klaar. Mooie ruime kamer in het Holiday Inn. 's Middags naar de wedstrijd. We zaten op de tweede rij vlak bij het veld in de hoek waar Real zijn warming up deed. Mooie wedstrijd die door Real gewonnen is. 's Avonds gegeten op het mooiste plein van Spanje. Andere dag stadiontour en de stad verkennen. De laatste dag was het prachtig weer en hebben we de mooie stadsparken met zijn straatartiesten bezocht. Daarna weer terug naar huis. Het was een onvergetelijke supergoed georganiseerde reis!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!