Erg leuk vader/zoon mannen weekend gehad.

Door Dhr. de Jong uit Moordrecht (NL)

Liverpool FC vs. Southampton FC

s Avonds een kroegentocht gehouden in Liverpool centrum!!! Erg gezellig veel live muziek en iedereen bezoekt de pubs jong/ oud man/ vrouw. Ze zingen allemaal mee en dansen. Hele leuke sfeer!

De wedstrijd was verplaatst van zaterdag naar zondag en we kwamen zaterdag aan. Die dag hebben de Beatle tour gedaan: Het Beatle museum en de Magical mysterybustour. Erg leuk en leerzaam alle feitjes van de Fabulous 4. Zondag was de wedstrijd die al om 13.30 begon. Daarvoor door de hospitality van Liverpool ontvangen en met de bus naar het stadion. Alles goed geregeld. De wedstrijd was niet zo boeiend 0-0 en gemiste strafschop. Daarna weer keurig terug gebracht met de bus. s Avonds een kroegentocht gehouden in Liverpool centrum!!! Erg gezellig veel live muziek en iedereen bezoekt de pubs jong/ oud man/ vrouw. Ze zingen allemaal mee en dansen. Hele leuke sfeer. Maandag de laatste dag hebben we geshopt. Een voetbal shirt gekocht en een mooie ingelijste foto van de Beatles. We hebben een erg leuk vader/zoon mannen weekend gehad.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!