We hebben weer een super weekend gehad.

Door Dhr. Bartholomeus uit Eersel (NL)

Manchester City vs. Crystal Palace

Erg leuke stad Manchester. Weer was ook perfect! Hotel (Holiday Inn Express MEN Arena) was perfect, goede bedden en nette kamers en een erg goede locatie. Stadion ligt op loopafstand (20 minuten).

We hebben weer een super weekend gehad. Erg leuke stad Manchester. Weer was ook perfect! Hotel (Holiday Inn Express MEN Arena) was perfect, goede bedden en nette kamers en een erg goede locatie. Stadion ligt op loopafstand (20 minuten). Tocht er naar toe met al die mensen is al mooi. Verder heb ik nog een tip qua restaurant. Jamie’s Italian. Ligt op 8 minuten lopen van het hotel. Restaurant in oud statig bankgebouw. Leuke atmosfeer, goede kaart en prijs/kwaliteit is prima. Wat wij alleen niet wisten is dat je in de UK als je op stap gaat “nette kleren” aan moet. Op vrijdag viel het nog mee maar op zaterdag mochten wij bij 7 clubs niet binnen. Omdat we “trainers” (gymschoenen) aan hadden en “to casual” gekleed waren…… Veel mannen hebben daar nog pakken met stropdassen aan…… Uiteindelijk hebben we toch nog 1 club (tiger/tiger: leuke club trouwens) gevonden waar we wel binnen mochten. Misschien even vermelden bij trips naar de UK dat je “nette schoenen” en een blousje meeneemt.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!