Wij hebben genoten!

Door Dhr. Bottram uit Hapert (NL)

Atletico Madrid vs. Villarreal

Wij hebben geweldig genoten vorige week van onze voetbalreis naar ons “cluppie Atletico Madrid”. Jullie hadden een geweldig hotel geregeld Hotel H10 midden in de stad vlakbij de voorzieningen helemaal top.

Wij hebben geweldig genoten vorige week van onze voetbalreis naar ons “cluppie Atletico Madrid”. Jullie hadden een geweldig hotel geregeld Hotel H10 midden in de stad vlakbij de voorzieningen helemaal top. Dinsdags de 25e april de wedstrijddag zijn we naar het stadion gegaan en hebben we sfeer geproefd in en rond het stadion voor de wedstrijd. Wat een leuke familiaire club met een fantastisch fanatiek publiek wat de hele wedstrijd achter de ploeg bleef staan. Het stadion is wel een beetje een “oude meuk” stadion maar dat heeft vinden wij zijn charmes waardoor er een familiare sfeer heerst waarbij je je meteen thuisvoelt. Het stadion zat bijna vol en er waren ook sfeeracties ivm het op korte termijn verlaten van Estadio Vicente Calderon erg leuk. We hadden hele mooie plaatsen op de zesde rij vlakbij de fanatieke aanhang. Atletico was beter de spelers wisten elkaar makkelijk te vinden maar ze waren niet effectief voor de goal. Een klein smetje was dat Villareal op het laatst met de zege er van doorging. Nogmaals na het tegendoelpunt bleef het publiek achter de ploeg staan top ook na de wedstrijd gewoon applaus voor het team. Verder hebben we ook nog een rondleiding gedaan in het stadion Estadio Santiago Bernabeu van grote broer Real Madrid. Een prachtig modern stadion, wij vonden de sfeer (maar dat raden jullie al) overigens wat killer en het was allemaal wat commercieler van opzet maar wel mooi om een keer gezien te hebben. De laatste dag zijn we toch weer naar ons “Estadio Vicente Calderon” geweest deze keer voor een rondleiding. Minder druk wat kleiner maar persoonlijker met een mooi museum en een mooie fanshop met al die mooie tenues van Atleti (erg mooi maar dat is persoonlijk). Vanuit de kleedkamer (werd de stereo op 10 gezet met het clublied erop) zo via de smalle spelerstunnel opkomen en zo het veld op echt kippenvel moment….was fantastisch ….en door dat gevoel moet je er als speler toch helemaal vol voor gaan ben je gewoon verplicht….aan iedereen wat Atleti ademt…. Hopelijk en dat hoop ik echt kan Atletico de “unieke voetbalsfeer van het oude gezellige Calderon waar alles ademt naar voetbal” min of meer midden in de stad meenemen naar het nieuwe moderne stadion buiten de stad…..Wij proefden wel dat de supporters daar ook zeker aan zullen moeten wennen wat wij ons helemaal kunnen voorstellen… de toekomst zal het uitmaken….. Perry als laatste willen wij jullie nogmaals bedanken en aangeven dat de reis helemaal top is geregeld; Hotel top, kaartjes lagen al bij hotel top, plaatsen op tribune top, tips en boekje top….. kortom wij hebben genoten.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!