Alles was tot in de puntjes geregeld.

Door Dhr. Lievens uit Roeselare (BE)

Real Madrid vs. Atletico Madrid

Een Forza Voetbalreis met citytrip is iets wat wij in de toekomst nog zullen ondenemen. Alles was tot in de puntjes geregeld.

In het kader van een opdracht voor school van onze zoon het nuttige aan het aangename gekoppeld. Daar wij hevige supporters van Real Madrid zijn hebben wij beslist eens een mooie match van hen mee te pikken. De wedstrijd was al meteen de dag van aankomst in Madrid. Na onze tickets opgehaald te hebben bij het hotel Holiday Inn Madrid - Piramides zijn we de sfeer gaan opsnuiven rond het stadion. We gaven onze ogen de kost in de fanshop en we waren onder de indruk van de buitenkant van het stadion. Drie uur voor de wedstrijd werd er al gezongen en gefeest op een pleintje nabij het stadion.Een uur voor de wedstrijd mochten we doen waarvoor we gekomen waren namelijk het fantastische stadion betreden. Stilaan liep het stadion vol. Ieder plaatsje was ingenomen. Toen de spelers het veld betraden werd de sfeer steeds meer gespannen. We hebben met volle teugen genoten van de wedstrijd. Einduitslag 1-1. Moe en mijmerend over wat we zonet meegemaakt hebben, zetten we koers naar ons hotel. Tijdens een avondwandeling kwamen we het stadion Vincente Calderon tegen. De volgende dag hadden we een fietstocht met Nederlandstalige gids geboekt. Zo leerden we veel over de geschiedenis en de betekenis van gebouwen, standbeelden, enz. van Madrid. Ook hebben we rondgetoerd met een Hop-on-hop-off bus. De laatste dag hebben we heel de rondrit met de bus gedaan en afgestapt op enkele trekpleisters in de stad. Een Forza Voetbalreis met citytrip is iets wat wij in de toekomst nog zullen ondenemen. Alles was tot in de puntjes geregeld.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!