Vurig Napoli.

Door Dhr. De Paepe uit Sint-Amandsberg (BE)

Napoli vs. Juventus

We zijn terug en hebben tenvolle genoten van Napoli! Het was onze vierde voetbalreis, na Tottenham, Barcelona en Benfica was dit duidelijk de ‘vurigste stede’ (gelukkig werden geen Juve-supporters toegelaten).

We zijn terug en hebben tenvolle genoten van Napoli! Het was onze vierde voetbalreis, na Tottenham, Barcelona en Benfica was dit duidelijk de ‘vurigste stede’ (gelukkig werden geen Juve-supporters toegelaten). We zagen onze beste life-wedstrijd, met een schitterende Mertens. Grand Hotel Europe was prima, ook uitstappen naar Pompei en Vesuvius zijn aan te raden. (misschien een enkele opmerking dat men ons bij het betreden van het stadion vlug duidelijk maakte dat, zelfs als je de beste tickets hebt, dit geen enkele rol speelt: iedereen zit waar men wil. Voor ons maakte dit weinig verschil, we konden in een iets hoger vak alle vier samen zitten, en we hebben alles prima kunnen zien. Dank voor de prima organisatie, tot een volgende.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!