Goed geregeld.

Door Dhr. van Aalderen uit Almere (NL)

Bayern München vs. Eintracht Frankfurt

Ik wil jullie namens mij en mijn vrienden bedanken voor het leuke weekend. Goed geregeld, top. volgend jaar Engeland dus tegen die tijd horen jullie weer van ons.

Wij hebben een super weekend gehad. Was wel even zoeken naar hotel. Waren bezig aan de weg dus veel opbrekingen daar. Maar uiteindelijk gevonden. Auto in de parkeergarage van hotel (Schiller 5) en daarna ons eerste biertje. Top hotel, keurig netjes gebruik minibar gratis. Super aardige bediening en heerlijk ontbijtje. Metro naar stadion allemaal super relaxed. Supporters door elkaar zonder problemen dus met beide supporters op de foto. Zaten wel erg hoog maar daardoor goed zicht op de wedstrijd. Goede sfeer erg genoten. Daarna metro terug. Super goed georganiseerd als er duizenden mensen naar de metro lopen. Geen gedrang iedereen rustig wachten tot ze bij metro mochten instappen. Na twee metro's zaten wij er ook al in. Lekker gegeten 's avonds en de volgende dag weer naar huis gereden. Via Ingolstad daar Audi museum bezocht en in een showroom geweest. Haha dat was kwijlen. Alleen jammer dat de fabriek op zondag gesloten is. Misschien leuk om jullie gids te zetten als bezienswaardigheid. Zeker een aanrader voor de liefhebbers. Dus wil ik jullie namens mij en mijn vrienden bedanken voor het leuke weekend. Goed geregeld top volgend jaar Engeland dus tegen die tijd horen jullie weer van ons.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!