Onvergetelijke 3-daagse in Manchester

Door Mevr. Descornez uit Halle (BE)

Manchester City vs. Liverpool FC

De reis was perfect georganiseerd, prima hotel (Mercury Piccadilly) centraal gelegen en openbaar vervoer voor de deur... een aanrader.

Onvergetelijke 3-daagse in Manchester (geschenk aan Jos, mijn echtgenoot tgv zijn 70e verjaardag). Behoudens de fantastische voetbalwedstrijd in het Etihad stadion van Manchester City. Met 35000 toeschouwers en een ongelofelijke sfeer. We hebben de trip gecombineerd met een bezoek aan het “Old Trafford “stadion van Manchester United en een treintrip naar Liverpool om het voetbalstadion “Anfield Road“ en het Beatles museum te bezoeken. De overgebleven tijd hebben we in Manchester doorgebracht met oa het voetbalmuseum, de kathedraal en shoppingcentrum als hoogtepunten. De reis was perfect georganiseerd, prima hotel (Mercury Piccadilly) centraal gelegen en openbaar vervoer voor de deur... een aanrader. 1 negatief puntje: groot fototoestel is niet toegelaten tijdens de voetbalwedstrijd (misschien te vermelden in de voetbalreisgids) deze gids is een geweldige hulp voor bezoeken, info en documentatie.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!