We hebben ontzettend genoten.

Door Dhr. Rodenburg uit Boxtel (NL)

Borussia Dortmund vs. Bayer 04 Leverkusen

We zijn afgelopen weekend via jullie op voetbalreis gegaan naar Dortmund met ze tweeën. We hebben ontzettend genoten. NH Hotel was echt goed en lag perfect. Dichtbij de stad en heel dichtbij bij het station.

We zijn afgelopen weekend via jullie op voetbalreis gegaan naar Dortmund met ze tweeën. We hebben ontzettend genoten. NH Hotel was echt goed en lag perfect. Dichtbij de stad en heel dichtbij bij het station. Zaterdagochtend om 11 uur gingen we samen met de trein naar het stadion van Borussia Dortmund. Kwamen daaraan en al zoveel mensen rond het stadion stonden er zelf van te kijken en dan nog maar te spreken over het sfeer in het stadion. Was was dat ongelofelijk zeg. En na de wedstrijd ging het feest rond het stadion gewoon door. Wat een geweldige club is dat zeg en de supporters zeg. Bedankt voor de goede zorgen. We willen volgend seizoen weer een keer gaan kijken bij Borussia Dortmund. Nogmaals bedankt.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!