Onvergetelijke ervaring.

Door Dhr. van den Heuvel uit Piershil (NL)

Bayern München vs. Hamburger SV

Prima reisje naar het zuiden van Duitsland. De kaarten voor Bayern–HSV lagen keurig klaar bij de receptie van het hotel, zoals beloofd.

Prima reisje naar het zuiden van Duitsland. De kaarten voor Bayern–HSV lagen keurig klaar bij de receptie van het hotel, zoals beloofd. Het Eden Wolf hotel bij het Bahnhof van München is prachtig (4 sterren) en gelegen bij de metrohaltes van München. Op loopafstand van het centrum ook, de bierkellers zijn nabij. Met een groep van 5 reis je in München onbeperkt rond met het openbaar vervoer voor in totaal 12 euro per dag! We hebben het Bayern museum bezocht, het stadsmuseum en het BMW-museum. Een onvergetelijke ervaring, perfect geregeld door Forza Voetbalreizen. Een vervelende persoonlijke gebeurtenis in de aanloop naar de reis werd groothartig opgelost door Forza, waarvoor nogmaals onze dank!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!