Zeker de moeite waard.

Door Dhr. Hendriks uit Doetinchem (NL)

FC Barcelona vs. Frosinone Calcio

Alle lof voor de voorbereidingen die er voor ons getroffen zijn. Werkelijk niets is aan het toeval overgelaten. Ik wil jullie graag bedanken voor de perfecte service, het was voor mij zeker de moeite waard.

Zaterdag ochtend om 09:00 vertrokken vannaf vliegveld Brussel. We waren al van te voren ingechecked door jullie dus dat ging allemaal vlotjes. Aangekomen in Barcelona, snel het hotel H10 Itaca gevonden met de info. Zeer duidelijk allemaal. In het hotel werden we al verwacht, waren daar om een uur of 12, maar onze kamer was al beschikbaar. Mooi, netjes en vrij luxe kamer. De hele dag verder in Barcelona besteed. Op het viegveld hadden we kaartjes gehaald om 3 dagen vrij te kunnen reizen met alle vormen van openbaar vervoer. Kost ongeveer € 7,00 zeker de moeite waard. De dag van de wedstrijd wederom in Barcelona besteed en 's avond naar het stadion vertrokken met het openbaar vervoer. Ook dat was netjes in de info meegeleverd. Eerste aanschouw van het stadion buiten was een ware teleurstelling. We hadden een heel andere voorstelling van het grote Camp Nou. Eerst maar eens een beetje sfeer geproefd in een straat met mechandise en horeca gelegenheden. Uur voor de wedstrijd maar eens naar het stadion. Entree verliep soepel, er was duidelijk aangegeven welke toegang we moesten hebben enz. Eenmaal in het stadion blijkt dat de onderste ring eigenlijk onder het maaiveld ligt, oftewel, wat je aan de buitenkant ziet is maar een deel. Werkelijk ongekend. Ietwat tamme wedstrijd gehad van Barca, had er iets meer van verwacht, zeker na de nederlaag tegen PSG afgelopen week. Desalniettemin een onvergetelijke avond gehad.. De laatste dag nog lekker aan de boulevard uitgewaaid, en 's avonds terug gevlogen. Het was voor mij de eerste keer dat ik een weekend weg ging met het vliegtuig, alle lof voor de voorbereidingen die er voor ons getroffen zijn. Werkelijk niets is aan het toeval overgelaten. Ik wil jullie graag bedanken voor de perfecte service, het was voor mij zeker de moeite waard.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!