München is verrassend leuk.

Door Dhr. Merkus uit Akkrum (NL)

Bayern München vs. Arsenal

De sfeer in het stadion was geweldig, de plekken waren super en het was een unieke belevenis. Tevens nog wat van de stad kunnen zien en München is eigenlijk verassend leuk.

Op dinsdag 14 februari was het zover. De reis naar München kon beginnen om daar de Champions League wedstrijd bij te wonen van Bayern München-Arsenal, een geweldige affiche natuurlijk. Bij aankomst lagen de kaartjes al bij de receptie van het hotel (TRYP München City Center) voor ons klaar en hebben we gelijk gekeken in het bijgeleverde boekje van Forza Voetbalreizen waar we zouden zitten. In de eerste ring op stoelrij 11... Op 15 februari met de metro U6 richting de Allianz Arena. Het laatste stukje lopend tussen alle supporters, doemt de rode Arena op en ziet er magnifiek uit! Na een voetbalshirt van Arjen Robben te hebben gekocht en 2 sjaaltjes, zijn we naar de tribune gegaan. Wat hebben we een geweldige wedstrijd gezien! Bayern won met 5-1! De sfeer in het stadion was geweldig, de plekken waren super en het was een unieke belevenis. Tevens nog wat van de stad kunnen zien en München is eigenlijk verassend leuk. We hadden het geluk om de eerste zonnestralen van februari mee te pikken en je ziet de mensen allemaal weer buiten genieten. Dit kan ook goed in München, want hier zijn vele leuke plaatsen om te zitten voor een hapje en drankje. Ofwel, genoeg biergartens met zijn pullen en bratwursten. ;-)


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!