Prachtige belevenis!

Door Dhr. Roelands uit Den Bosch (NL)

Tottenham Hotspur vs. Chelsea

Wij kwamen speciaal voor de atmosfeer van White Hart Lane, en die was volop aanwezig van de eerste tot de laatste minuut blessuretijd! Dank voor de goede diensten!

De voetbalpot op 4 januari was een prachtige belevenis! Het eindresultaat was als een meloen op de spreekwoordelijke taart: de Spurs versloegen nota bene koploper Chelsea met 2-0 door twee prachtige kopgoals van Dele Alli op even fraaie ballen van Christian Eriksen. Beide keren leek het stadion te ontploffen op een zeer aangename, sportieve manier. Eigenlijk was alles goed aan de hele reis, en het weer op de tweede dag was ook nog geweldig voor een boottocht Greenwich. Op eerste dag vanaf Hotel Copthorne Tara London Kensington door Kensington/Hyde park gelopen, en uitgebreide 3 gangen lunch bij parkrestaurant Magazine gegeten. Prima keuken. Enige lastige was de avondetappe vanaf Kensington HS naar WH Lane omdat het spits was met twee keer overstappen. Uiteindelijk hadden we de kaarten om half 8, en dus nog goed op tijd. Onlangs heb ik in het geweldige boek Matchday! (Paul Baaijens) gelezen dat ook de Engelse supporter er een sport van maakt om zo laat mogelijk naar de wedstrijd te gaan. Prettige sfeer rondom en na de wedstrijd, en mijn 80 jarige Pa (die ik op dit bijzondere uitje trakteerde vanwege zijn verjaardag) was ook helemaal enthousiast. Daar droegen de Spurs en hun supporters ook nog flink aan bij! Wij kwamen speciaal voor de atmosfeer van White Hart Lane, en die was volop aanwezig van de eerste tot de laatste minuut blessuretijd! Dank voor de goede diensten!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!