Geweldige ervaring.

Door Dhr. Santing uit Hoogeveen (NL)

Manchester City vs. Tottenham Hotspur

We hadden zeer goede plekken met heerlijke zachte stoelen. Voor, tussen en na de wedstrijd waren we welkom in de Lounge 93:20, waarin we snel voorzien werden van eten en drinken. Kortom, een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

In juni 2016 waren mijn broertje en ik geslaagd voor onze MBO- en Hbo-opleiding. Op een normale avond zaten we met onze ouders een voetbal op tv te kijken, toen we 'toevallig' beiden een sms ontvingen; "Als cadeau voor het slagen mogen jullie samen naar een buitenlandse wedstrijd inclusief de reis en een hotelovernachting". Wat waren we blij hiermee! Vanaf die avond hebben we wel elke week gekeken naar eventuele wedstrijden om heen te gaan. Uiteindelijk zijn we via Forza Voetbalreizen bij Manchester City-Tottenham Hotsuper terecht gekomen. Dit werd uiteindelijk een topwedstrijd, de nummer 2 kwam op bezoek bij de nummer 4. We zijn aanwezig geweest bij een spannende wedstrijd, waarin zowel de thuissupporters als de uitsupporters een hele mooie sfeer creëerden. Verder hebben we super genoten van alles wat heel goed geregeld werd door Forza; de heen- en terugreis, het Mercure Manchester Piccadilly hotel, de twee rondleidingen bij én Man United en Man City en natuurlijk de geweldige wedstrijd! We hadden zeer goede plekken met heerlijke zachte stoelen. Voor, tussen en na de wedstrijd waren we welkom in de Lounge 93:20, waarin we snel voorzien werden van eten en drinken. Kortom, een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!