Reisverslag

Door Dhr. Smans uit Zandhoven (BE)

Atletico Madrid vs. Real Madrid

Op 19 november vertrokken wij (Ludo,Mady,Andy en Luc) naar Madrid voor dé match van het jaar. Atletico Madrid tegen Real Madrid. Vorige keer vertelde Yannick Carrasco, naast wie mijn vrouw zat in het vliegtuig, dat de meeste sfeer te beleven valt in het stadion van Atletico. Dat wilden we absoluut beleven. We logeerden midden in het centrum van Madrid in Hotel Indigo in de Calle de Silva.6.. klein maar mooi en verzorgd hotelletje. We luchten op de Plaza Mayor en trokken al heel snel met de metro naar het stadion. Er waren talrijke kraampjes waar we onze sjalen kochten. Ook de fanshop was open, super dus. Eenmaal in het stadion kregen we kippenvel toen de spelers opkwamen en 52.000 Spanjaarden het clublied van Atletico zongen. Zo mooi. Cristiano Ronaldo scoorde 3x voor Real het werd 0-3 maar de supporters van Atletico bleven zingen. We zaten in een bomvol maar onoverdekt stadion, maar hadden het helemaal niet koud. Door het zingen zaten we in een warme sfeer. Geweldige belevenis. 's Anderendaags bezochten we het koninklijk paleis en omgeving, maar het weer was miezerig en koud. Dus trokken we terug naar het stadion waar we een rondleiding beleefden in het museum en stadion van Atletico. We bezochten een oud, aan vernieuwing toe, stadion, de kleedkamers van de spelers, de trap naar het veld toe en ja met begeleiding van het clublied. Weer kippenvelmoment. Het was een schitterende beleving en een mooie herinnering om onze favoriet Yannick Carrasco in levende lijve te zien voetballen. Dank je Forza ploeg om dit weer perfect te organiseren. Ludo, Mady,Andy en Luc.

Op 19 november vertrokken wij (Ludo,Mady,Andy en Luc) naar Madrid voor dé match van het jaar. Atletico Madrid tegen Real Madrid. Vorige keer vertelde Yannick Carrasco, naast wie mijn vrouw zat in het vliegtuig, dat de meeste sfeer te beleven valt in het stadion van Atletico. Dat wilden we absoluut beleven. We logeerden midden in het centrum van Madrid in Hotel Indigo in de Calle de Silva.6.. klein maar mooi en verzorgd hotelletje. We luchten op de Plaza Mayor en trokken al heel snel met de metro naar het stadion. Er waren talrijke kraampjes waar we onze sjalen kochten. Ook de fanshop was open, super dus. Eenmaal in het stadion kregen we kippenvel toen de spelers opkwamen en 52.000 Spanjaarden het clublied van Atletico zongen. Zo mooi. Cristiano Ronaldo scoorde 3x voor Real het werd 0-3 maar de supporters van Atletico bleven zingen. We zaten in een bomvol maar onoverdekt stadion, maar hadden het helemaal niet koud. Door het zingen zaten we in een warme sfeer. Geweldige belevenis. 's Anderendaags bezochten we het koninklijk paleis en omgeving, maar het weer was miezerig en koud. Dus trokken we terug naar het stadion waar we een rondleiding beleefden in het museum en stadion van Atletico. We bezochten een oud, aan vernieuwing toe, stadion, de kleedkamers van de spelers, de trap naar het veld toe en ja met begeleiding van het clublied. Weer kippenvelmoment. Het was een schitterende beleving en een mooie herinnering om onze favoriet Yannick Carrasco in levende lijve te zien voetballen. Dank je Forza ploeg om dit weer perfect te organiseren.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!