Reisverslag

Door Dhr. Alleman uit Roeselare (BE)

Manchester City vs. Watford

Manchester City was met 9/9 in zeer goede doen. We waren wat laat met het boeken van dit geschenk voor de 16e verjaardag van zoon Livien maar de organisatie kon ons toch geruststellen en alle documenten inclusief de handige gids waren op tijd beschikbaar. Het was ons eerste bezoek aan Manchester. Manchester is de oudste textiel industrie stad, de fabrieken van weleer hebben een nieuwe bestemming gekregen. Vooral deze combinatie van oud en nieuw en de vele kanaaltjes die de stad versnijden geven het zijn unieke karakter. Zo werd ook het Etihad stadium gebouwd op een terrein waar vroeger steenkool werd gewonnen. De nieuwe tramlijn brengt ons tot bij dit indrukwekkende stadium. Het is pas 12u30 maar het bruist reeds van de activiteit op het City Square en aan het Blue Moon Café inclusief optredens en interviews. Om 13u30 spoeden we ons naar de hoofdingang U om de spelersbus te begroeten, het signaal om stilaan naar onze mooie premium plaatsen in blok 210 te gaan en niets van de opwarming te missen. Het werd uiteindelijk een voetbalfeest dat zorgde voor een nieuw clubrecord van 10 overwinningen op rij in de Premier League en dat de 12 punten op 12 zeker stelde. Zoals op business trip ging ook voor dit bezoek mijn voorkeur uit naar een Marriott hotel namelijk het Victoria & Albert Hotel waar we op zaterdagavond moe maar voldaan incheckten en nog nagenoten in de V&A lounge. Op zondagmorgen hadden we de stadium tour gepland, een aanrader: misschien wel kleiner dan in Camp Nou maar heel persoonlijk en tot in de puntjes uitgewerkt. Forza was zo attent om ons een kwartier voor aanvang van de tour naar hoofdingang U te sturen zodat we nog een glimp konden opvangen van het nieuwe nummer 17 Kevin Debruyne, iets waarvoor de VRT net te laat kwam. Mijn zoon was het reeds een tijdje, maar nu ben ook ik een Citizen. Dank je, Forza, zeker voor herhaling vatbaar

Manchester City was met 9/9 in zeer goede doen. We waren wat laat met het boeken van dit geschenk voor de 16e verjaardag van zoon Livien maar de organisatie kon ons toch geruststellen en alle documenten inclusief de handige gids waren op tijd beschikbaar. Het was ons eerste bezoek aan Manchester. Manchester is de oudste textiel industrie stad, de fabrieken van weleer hebben een nieuwe bestemming gekregen. Vooral deze combinatie van oud en nieuw en de vele kanaaltjes die de stad versnijden geven het zijn unieke karakter. Zo werd ook het Etihad stadium gebouwd op een terrein waar vroeger steenkool werd gewonnen. De nieuwe tramlijn brengt ons tot bij dit indrukwekkende stadium. Het is pas 12u30 maar het bruist reeds van de activiteit op het City Square en aan het Blue Moon Café inclusief optredens en interviews. Om 13u30 spoeden we ons naar de hoofdingang U om de spelersbus te begroeten, het signaal om stilaan naar onze mooie premium plaatsen in blok 210 te gaan en niets van de opwarming te missen. Het werd uiteindelijk een voetbalfeest dat zorgde voor een nieuw clubrecord van 10 overwinningen op rij in de Premier League en dat de 12 punten op 12 zeker stelde. Zoals op business trip ging ook voor dit bezoek mijn voorkeur uit naar een Marriott hotel namelijk het Victoria & Albert Hotel waar we op zaterdagavond moe maar voldaan incheckten en nog nagenoten in de V&A lounge. Op zondagmorgen hadden we de stadium tour gepland, een aanrader: misschien wel kleiner dan in Camp Nou maar heel persoonlijk en tot in de puntjes uitgewerkt. Forza was zo attent om ons een kwartier voor aanvang van de tour naar hoofdingang U te sturen zodat we nog een glimp konden opvangen van het nieuwe nummer 17 Kevin Debruyne, iets waarvoor de VRT net te laat kwam. Mijn zoon was het reeds een tijdje, maar nu ben ook ik een Citizen. Dank je, Forza, zeker voor herhaling vatbaar.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!