Reisverslag

Door Dhr. Hagemeijer uit Den Haag (NL)

FC Barcelona vs. Deportivo La Coruna

Van de reis naar Barcelona hebben mijn broer en ik erg genoten. De wedstrijd en de hele entourage er omheen waren fantastisch. De uitreiking van de kampioensbeker en het afscheid van Xavi waren nog een extra traktatie. Het weer was prachtig en we hebben door een city tour te maken nog veel van de stad gezien. Ook het Barcelona museum en de rondleiding door Camp Nou waren de moeite meer dan waard. De terugreis verliep aanvankelijk moeizaam, we waren in de veronderstelling dat we ook weer met Transavia terug zouden vliegen. Aangekomen op het vliegveld bleek dat er een Transavia vlucht om 16:40 naar Rotterdam zou vertrekken. Dat vonden we vreemd omdat wij pas om 17:05 terug zouden vliegen. We stonden ook niet op de passagierslijst, wat de verwarring alleen maar groter maakte. Om een lang verhaal kort te maken bleken we op de passagierslijst bij Vueling te staan. Dit wisten wij niet omdat we alleen gegevens hadden gekregen over de heenvlucht. Het is toch nog allemaal goed gekomen en landen op tijd weer in Rotterdam.

Van de reis naar Barcelona hebben mijn broer en ik erg genoten. De wedstrijd en de hele entourage er omheen waren fantastisch. De uitreiking van de kampioensbeker en het afscheid van Xavi waren nog een extra traktatie. het weer was prachtig en we hebben door een city tour te maken nog veel van de stad gezien. Ook het Barcelona museum en de rondleiding door Camp Nou waren de moeite meer dan waard. De terugreis verliep aanvankelijk moeizaam, we waren in de veronderstelling dat we ook weer met Transavia terug zouden vliegen. Aangekomen op het vliegveld bleek dat er een Transavia vlucht om 16:40 naar Rotterdam zou vertrekken. Dat vonden we vreemd omdat wij pas om 17:05 terug zouden vliegen. We stonden ook niet op de passagierslijst, wat de verwarring alleen maar groter maakte. Om een lang verhaal kort te maken bleken we op de passagierslijst bij Vueling te staan. Dit wisten wij niet omdat we alleen gegevens hadden gekregen over de heenvlucht. Het is toch nog allemaal goed gekomen en landen op tijd weer in Rotterdam.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!