Jupiler League

Rating: 2 stars België

Jupiler League

Met titelkandidaten Anderlecht, Club Brugge, KRC Genk en Standard Luik is de Belgische competitie spannender dan ooit. Combineer een wedstrijd in de Belgische Jupiler League met een bezoekje aan prachtige steden als Antwerpen, Brussel, Brugge of Gent. En natuurlijk horen ‘Vlaamse Frieten’ en een pintje bij de Belgische voetbalbeleving. Dankzij de goede bereikbaarheid ideaal voor een betaalbare voetbalreis!
Paginahulp
Wis filter

Filters




 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Geen evenementen beschikbaar..

Staat je gewenste reis er niet bij?
Mocht je een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk je wensen in. Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen. We zullen je daarna zo snel mogelijk een voorstel op maat toesturen.

Offerte op maat

Referenties

RSCA Anderlecht vs. Lierse SK

Reisverslag
Hartelijk dank voor de prima organisatie. Bij volgende gelegenheid nemen wij zeker weer contact op.

Door Dhr. Fritz uit Amstelveen (NL).

AA Gent vs. KV Mechelen

Reisverslag
Wij hebben gigantisch genoten. Allereerst complimenten voor de hotelkeus. Het hotel (NH Gent Belfort) was zeer goed. Midden in het centrum van Gent. Gent is een zeer leuke stad waar alles op loopafstand te bereiken is (behalve het stadion). Het is een levendige stad met voor ieder wat wils. Leuke terrassen en leuke uitgaansmogelijkheden. Ook kan je overal in Gent goed eten. Tijdens ons verblijf hebben wij een rondleiding door bierbrouwerij Gruut gehad. Het is een kleine brouwerij waar speciaalbieren worden geproduceerd. Bij deze rondleiding hoort natuurlijk een proeverij. Ook zouden we een rondvaart gaan ondernemen alleen deze hebben we vanwege de avond ervoor niet gehaald (5 uur 's ochtends thuis en de rondvaart was gepland om 10.30 uur). De voetbalwedstrijd was van een laag niveau, maar dit mocht de pret niet drukken. Het stadion is oud maar zeer gezellig. Het ruikt echt naar voetbal. Het stadion grenst aan een volkswijk. vanuit het centrum kan je het beste een bus nemen richting het stadion dat is leuk om te doen omdat de bus steeds voller raakt met supporters van Gent. Na de busrit moet je nog een kleine 5 minuten lopen richting het stadion. Bij aankomst stonden de supporters gezellig bij de kroeg van de Buffalo's. Erg gezellig. Wij hadden kaarten op de hoofdtribune aan de lange zijde. Direct aan het veld eigenlijk de beste plaatsen in het stadion. In de rust gezellig een biertje gedronken in de business club. In vergelijking met wat wij als AZ supporters kennen lijkt het heel erg op de tijd dat AZ nog in de Alkmaarder Hout speelde. Erg ouderwets, lekker kneuterig en smerige WC's. Zoals het hoort dus. De supporters van Mechelen hebben de hele wedstrijd gezongen en waren wat uitbundiger dan de supporters van Gent (misschien wel omdat Mechelen op winst stond). Ook kwamen we Johan Boskamp tegen en natuurlijk mee op de foto geweest. Verder nog een aantal scouts, onder andere van PSV en Utrecht. Maar wat die kwamen doen weten we nog steeds niet, want het niveau was bedroevend. Al met al is Gent een echte aanrader, niet alleen vanwege de sfeer rond het voetbal, maar juist ook omdat de stad geweldig is. Groet, Geert Bossers

Door Dhr. Bossers uit Alkmaar (NL).

RSCA Anderlecht vs. AA Gent

Reisverslag
Om 14.00 uur vertrokken uit Rijswijk en zonder problemen om 16.00 uur bij afslag 14 Anderlecht, ring west Brussel. Ik wist nog van plm 30 jaar geleden dat ik toen parkeerde direkt na de afslag links Bv Sylvain Dupuis, na 100 meter links op een groot parkeerterrein van een overdekt winkelcentrum. En ook nu lukte dat. Deze parking is gratis, terwijl overal rond het Astridpark parkeerverboden dan wel (dik) betaalde parkeerplaatsen zijn. Je loopt in 10 minuten eenvoudig naar het stadion. Er is een ingang aan de Av. Theo Verbeeck voor ticketing. Aansluitend doorgelopen naar de fanshop want even shawl (voor een collega, maar wel eerst zelf gebruiken natuurlijk) en een stropdas gekocht. Tijd voor een hapje en drankje. De afdeling vette hap is overal rond het stadion aanwezig, voor een biertje gingen we naar sportcafe “Le Stade”, recht tegenover de fanshop. Paar lekkere biertjes gedronken en Africa Cup gekeken, aansluitend naar onze plekjes op de tribune. Eerst nog wat foto's geschoten en ons vergaapt aan de schitterende grasmat en toen naar vak N gewandeld. Mooie plekjes, want nog rustig, recht achter / boven het doel. Leuke pot voetbal, mede dankzij snelle openingsgoal van Gent aan de overzijde. Anderlecht scoort nog voor rust twee keer via Jovanovic. Heb deze ondertussen op de site van Anderlecht nog tien keer gezien. De 1e is een schitterend dropshot. Na rust over en weer kansen tot 5 minuten voor tijd Suarez de match beslist. Mede doordat onze auto gunstig geparkeerd staat zijn we na afloop vlot op de terugweg, om 12.00 uur weer thuis. We hebben ons prima vermaakt. Bedankt voor het regelwerk.

Door Dhr. Uphus uit Rijswijk (NL).

KRC Genk vs. KVC Westerlo

Reisverslag
De voetbalreis naar Genk is heel erg goed bevallen. In principe was het maar een uur en vijftig minuten rijden vanaf Utrecht. Vanaf de grens tussen Nederland en België is het maar 17 minuten rijden. Het hotel (NH Genk) heeft overigens een zeer gunstige ligging in het centrum van Genk naast het stadspark. Als je de voordeur uitloopt is er meteen tegenover het hotel een groot winkelcentrum. Dertig stappen en je staat in dit best wel grote winkelcentrum. Als je door het winkelcentrum loopt is er aan de andere kant een klein plein. Op dit plein zijn er een aantal horeca gelegenheden. Als je vervolgens naar de andere kant van het plein loopt is er een tweede winkelcentrum. Aan de andere kant van dit tweede winkelcentrum bevinden zich de leukere restaurants en een redelijk aantal kroegen. Na aankomst (13:30 uur, eerder dan aangegeven) konden we zonder veel problemen meteen inchecken. In vergelijking met de vorige voetbalreis hoefden we onze paspoorten niet te overhandigen en kregen we meteen de sleutels van de kamers. Eenmaal op de kamers hebben we de kaarten voor de wedstrijd uit de koffers gepakt en meteen traditioneel geproost (Jupiler) op het feit dat we eindelijk in Genk waren en naar de wedstrijd konden gaan. Daarna zijn we in de taxi gestapt dat overigens niet zoveel kost (18 euro heen en 15 euro terug) en werden we naar de Cristal Arena gebracht. Eenmaal bij het stadion viel mij op dat in vergelijking met nederlandse wedstrijden er veel meer horeca staat opgesteld om het stadion. Vlakbij iedere ingang van het stadion stond een patatkraam waar je de echte belgische (vlaamse) frieten kan kopen. Nadat we een aantal biertjes hebben gdronken en wat patat hebben gegeten leek het ons een mooi tijdstip om het stadion van binnen te gaan aanschouwen. De ingang konden we eerst niet echt makkelijk vinden. We zaten in vak Z4 naast de spelerstunnel. Als je in dat vak wilt komen moet je (bij Z1 t/m 3 naar binnen), de eerste trap op en kun je als je door het café loopt het vak betreden. Toen we op onze plekken zaten viel ons meteen op dat de plaatsen wel heel erg gunstig waren. Het veld bevond zich op nog geen 5 meter afstand vanaf onze plaatsen. De eerste helft van de wedstrijd was niet echt heel interessant. Westerlo had redelijk veel kansen en maakte Genk het moeilijk. De tweede helft was echter een leuk potje voetbal. Genk scoorde 3 keer en na het fluitsignaal hebben we Mario Been nog gezien en gesproken. Eenmaal terug in de stad hebben we in café Belgiek (een aanrader) nog even met een aantal belgen over de wedstrijd, de Eredivisie en Jupiler pro league gesproken en zijn we daarna terug gegaan naar het hotel. Kortom een prima weekend. Met vriendelijke groet, Christian

Door Dhr. Brussaard uit Woerden (NL).