DFB Pokal

Rating: 2 stars Duitsland

DFB Pokal

Tijdens de verschillende rondes van de DFB-Pokal strijden de Duitse teams uit verschillende divisies voor een plekje in de finale. Verrassingen zijn in dit bekertoernooi eerder regel dan uitzondering. De 'Pokal finale' is tevens de afsluiting van het Duitse voetbalseizoen en wordt door heel Duitsland als één groot feest gezien. Iedereen wil aanwezig zijn bij de eindstrijd in het schitterende Olympiastadion van Berlijn. Combineer de bekerfinale met een bezoek aan deze indrukwekkende Duitse hoofdstad!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Geen evenementen beschikbaar..

Staat je gewenste reis er niet bij?
Mocht je een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk je wensen in. Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen. We zullen je daarna zo snel mogelijk een voorstel op maat toesturen.

Offerte op maat

Referenties

DFB Pokal vs. Finale

Reisverslag
We hebben geweldig genoten bij de DFB Pokal finale. Geweldige sfeer en ons favoriete team (Borussia Dortmund) overtuigend gewonnen. Het hotel (Holiday Inn Berlin City Centre East) was prima. Wellicht een tip is om een keuze te hebben tussen een hotel in de stad of buiten de stad. Wij kennen Berlijn redelijk en gaan alleen voor het voetbal, dan is een hotel buiten de stad praktischer (met het verkeer). De organisatie (boekje) was perfect, tickets lagen klaar bij het hotel. Prima. Dank voor alles. Groet, Jeroen

Door Dhr. Dam uit Nuenen (NL).