Werder Bremen

Rating: 2 stars Weserstadion   Bremen, Duitsland

Voetbalreizen Werder Bremen

Werder Bremen was heel lang een vaste klant in de (sub)top van de Bundesliga, en doet ook in Europa regelmatig goed mee. De laatste jaren is het sportief wat minder, maar de thuiswedstrijden van Werder in het sfeervolle Weserstadion zijn vaak spectaculair. Combineer een bezoek aan Hanzestad Bremen met een middag Duits topvoetbal!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Weserstadion

Het Weserstadion is al vanaf 1947 de thuishaven van Werder Bremen en dankt haar naam aan de rivier de 'Weser' die direct naast het stadion ligt. De laatste jaren is het stadion hevig gemoderniseerd, waardoor het weer een stadion is waar de fans van Werder Bremen trots op kunnen zijn.

Bremen

Bremen is officieel een Hanzestad, maar laat zich beleven als een sprookjesachtig dorp. De schitterende “Altstadt” met het door UNESCO beschermde stadhuis ligt ingesloten tussen de rivier de Wezer en de unieke groene stadsomwalling. De Bremer straatmuzikanten van de Gebroeders Grimm zijn onlosmakelijk verbonden met deze veelzijdige stad: overal duiken deze vier vrolijke dieren op.

Bremen is jarenlang een havenstad geweest en die wortels vindt u nog overal terug in de stad. Het hoogtepunt van deze maritieme erfenis is de bontgekleurde wijk “Schnoor”, waar de gezellige scheepstraditie tot de dag van vandaag een stukje levende geschiedenis is.

De moderne kant van Bremen komt goed tot uiting in het “Universum”: een wetenschappelijke topattractie voor jong en oud. Ook het ruimtevaartcentrum en het Science Center Botanika zijn het bewijs dat Bremen naast een sterk historisch, ook een eigentijds karakter heeft. Ontdek zelf de magie van Bremen: de middeleeuwse straatjes, de levendige wijk “das Viertel”, de bruisende Weserkade 'Schlachte' en de moderne attracties zijn slechts enkele van de hoogtepunten die een bezoekje aan Bremen onvergetelijk maken. Bremen is een verrassende bestemming voor een ontspannen voetbalreis!

Referenties

Werder Bremen vs. VfL Wolfsburg

Reisverslag
Alles super geregeld! Prima plaatsen in het stadion, alles keurig verzorgd door ForzaVoetbalreizen.nl!

Door Dhr. Leenders uit Julianadorp (NL).

Werder Bremen vs. VfB Stuttgart

Reisverslag
Zaterdag 8 november 13.00 uur Westerbroek Hier verzamelden zich onze gasten op een zonnig van der Valk terras Toen iedereen aanwezig was, konden we naar binnen Waar een prima buffetlunch voor ons klaargezet was Nadat we heerlijk hadden gegeten van brood, salades En een pittig Gronings mosterdsoepje Stapten we om half drie precies in de bus De chauffeur had een vriendelijk woord van welkom voor ons groepje Hij heeft ons zonder problemen en snel Door het zonnige Groningse land naar Bremen gereden Waar we om half vijf de bus uitstapten En direct een rondje om het stadion deden Een biertje drinken, mensen kijken Tijd genoeg om te proeven van de sfeer Wat een belevenis is dat Leuk om mee te maken voor een keer De wedstrijd was niet één van de toppers Beide teams stonden ver onderaan Toch heeft de groep genoten Elke gast was blij, dat hij was meegegaan De terugweg verliep ook prima We kwamen nog vrij snel de parkeerplaats af Iedereen was keurig op tijd bij de bus Zodat de chauffeur de mannen een complimentje gaf. Om half twaalf waren we weer terug Iedereen was uitermate tevreden Dus wil ik hierbij Forza vriendelijk bedanken Voor alles wat zij voor ons deden De lunch, de reis, de tickets, de hulp, de goede raad Alles was prima voor elkaar, goed geregeld Dus als we weer een reis moeten organiseren Weet ik wel wie er als eerste wordt gebeld!

Door Dhr. van Zalk uit Groningen (NL).

Werder Bremen vs. Bayern München

Reisverslag
Top weekend! Mijn voetbalreis was een verrassing voor mijn vader zijn 65e verjaardag. Forza heeft hard hun best gedaan om onze weekend in goede banen te leiden. Het was namelijk een beetje kort dag... Mijn complimenten voor de service. Alle reispapieren waren netjes op tijd. Er zat zelfs een voetbalboek bij als cadeau voor mijn vader. Het hotel was top en de kaarten lagen netjes klaar zoals van te voren aangegeven. Na een reis van 2 uur aangekomen bij het hotel, daar ingecheckt en even opgefrist voor de wedstrijd. Met de bus vanaf het hotel richting het stadion. De verbinding is hier perfect! Aangekomen bij het stadion onze plekken opgezocht en genoten van de wedstrijd. De plekken waren ook perfect. Lange zijde in het het midden. Wij zaten tussen de Werder suporters in, maar kwamen eigenlijk om Bayern in actie te zien... Wat doelpunten betreft werden wij op onze wenken bediend. 0-7 voor Bayern! Zelfs zonder Arjen Robben... Werder Bremen was toch echt te bang voor deze Champions League kampioen... Na de wedstrijd weer terug naar het hotel met de bus en daar heerlijk nog wat gegeten en genoten van de hotelfaciliteiten, zoals zwembad en sauna! Kortom een tot in de puntjes geregelde voetbalreis! Forza bedankt!!!

Door Dhr. Klijnsma uit Arnhem (NL).