Werder Bremen

Rating: 2 stars Weserstadion   Bremen, Duitsland

Voetbalreizen Werder Bremen

Werder Bremen was heel lang een vaste klant in de (sub)top van de Bundesliga, en doet ook in Europa regelmatig goed mee. De laatste jaren is het sportief wat minder, maar de thuiswedstrijden van Werder in het sfeervolle Weserstadion zijn vaak spectaculair. Combineer een bezoek aan Hanzestad Bremen met een middag Duits topvoetbal!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Werder Bremen

Boek zelf uw reis naar Bremen en ben goedkoper uit.
We helpen je graag met het plannen van je voetbalreis naar Bremen. De meesten van jullie zullen kiezen voor een reis met eigen vervoer, maar het is ook mogelijk met het vliegtuig of met de trein te gaan. Hieronder lees je onze tips.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (1)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 55 min DE Bremen Airport

Trein transfers (6)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam (Centraal Station) 4 u 15 DE Bremen - Hauptbahnhof
NL Utrecht (Centraal Station) 4 u 15 DE Bremen - Hauptbahnhof
NL Eindhoven (Centraal Station) 5 u 00 DE Bremen - Hauptbahnhof
NL Arnhem (Centraal Station) 4 u 10 DE Bremen - Hauptbahnhof
BE Brussel (Centraal Station) 5 u 35 DE Bremen - Hauptbahnhof
BE Luik-Guillemins (Centraal Station) 5 u 00 DE Bremen - Hauptbahnhof

Vertrek

Aankomst

Bremen

Forza tips over uw reis naar Bremen

Bremen ligt zo'n 2 uur rijden ten Oosten van Groningen, en dus zullen veel voetbalreizigers die vanuit Noord- en Midden-Nederland naar Bremen willen voor de auto kiezen. Zelfs vanuit Utrecht of Eindhoven ben je bij normaal verkeer in zo'n 4 uur rijden in deze gezellige Hanzestad. Je bent in zo'n geval ook flexibel bij eventuele wedstrijdverplaatsingen als het schema nog niet is vastgesteld. Onze pakket zijn immers flexibel waarbij we de hotelovernachting(en) gratis kunnen aanpassen.

Als je echter vanuit regio Amsterdam wilt gaan, dan is een vlucht met KLM een geschikt alternatief. Aangezien de wedstrijden in Duitsland in tegenstelling tot veel andere landen vaak zo'n 2 a 3 maanden vantevoren vastgesteld worden is het best een optie om te wachten met het boeken van je vlucht. Als je daar niet op wilt wachten, zorg dan dat je voor een weekendwedstrijd bij voorkeur uiterlijk vrijdagmiddag heen vliegt, en op maandag terug. Meestal is er in Duitsland 1 wedstrijd op vrijdagavond, en verschillende op zaterdag of zondag. Als je de voorkeur hebt voor een 3-daagse reis, ga dan op zaterdagochtend heen, en op maandag terug. Dan neem je wel een klein risico dat de wedstrijd toch naar vrijdagavond gaat, maar dat risico is nog te overzien. In het slechtste geval moet je de heenvlucht omboeken.

Tot slot is ook een treinreis natuurlijk goed te doen. Als voorbeeld: vanuit Utrecht CS ben je zo'n 4 a 5 uur onderweg, en vaak nog voor een schappelijke prijs. Bij vragen bel ons gerust voor vrijblijvend advies!

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Bremen
Bremen Airport
Bremen 28199, Duitsland
Bremen Airport is een populaire luchthaven voor reizigers in Noordwesten van Duitsland, en ligt op slechts 4 kilometer van het centrum van de stad. Met de tram bent u in een kwartiertje in het centrum.
Reisduur 15 minuten       Reisafstand 5 kilometer

Lees meer

Trein stations

Alle trein stations die geschikt zijn voor een bezoek aan Bremen
Bremen - Hauptbahnhof
Bremen 28195, Duitsland
Bremen Hauptbahnhof is het centrale spoorwegstation in de Duitse stad Bremen en bevindt zich ten noordoosten van het centrum. Het station is het centrum voor het treinverkeer in het noordwesten van Duitsland, en heeft geen ideale treinverbinding met Nederland.

Weserstadion

Het Weserstadion is al vanaf 1947 de thuishaven van Werder Bremen en dankt haar naam aan de rivier de 'Weser' die direct naast het stadion ligt. De laatste jaren is het stadion hevig gemoderniseerd, waardoor het weer een stadion is waar de fans van Werder Bremen trots op kunnen zijn.

Bremen

Bremen is officieel een Hanzestad, maar laat zich beleven als een sprookjesachtig dorp. De schitterende “Altstadt” met het door UNESCO beschermde stadhuis ligt ingesloten tussen de rivier de Wezer en de unieke groene stadsomwalling. De Bremer straatmuzikanten van de Gebroeders Grimm zijn onlosmakelijk verbonden met deze veelzijdige stad: overal duiken deze vier vrolijke dieren op.

Bremen is jarenlang een havenstad geweest en die wortels vindt u nog overal terug in de stad. Het hoogtepunt van deze maritieme erfenis is de bontgekleurde wijk “Schnoor”, waar de gezellige scheepstraditie tot de dag van vandaag een stukje levende geschiedenis is.

De moderne kant van Bremen komt goed tot uiting in het “Universum”: een wetenschappelijke topattractie voor jong en oud. Ook het ruimtevaartcentrum en het Science Center Botanika zijn het bewijs dat Bremen naast een sterk historisch, ook een eigentijds karakter heeft. Ontdek zelf de magie van Bremen: de middeleeuwse straatjes, de levendige wijk “das Viertel”, de bruisende Weserkade 'Schlachte' en de moderne attracties zijn slechts enkele van de hoogtepunten die een bezoekje aan Bremen onvergetelijk maken. Bremen is een verrassende bestemming voor een ontspannen voetbalreis!