Watford

Rating: 2 stars Vicarage Road   Londen, Engeland

Voetbalreizen Watford

Het kleine Watford kende haar hoogtepunt in 1984 toen het onder leiding van eigenaar Elton John (!) 2e werd en de FA Cup finale verloor. Na jaren in de anonimiteit spelen ze nu weer in de Premier League wat een uitstekende kans is om het sfeervolle 'Vicarage Road' eens met eigen ogen te gaan bekijken. Boek nu uw voetbalreis naar Watford en geniet van het typische Engelse voetbal in een gezellige ambiance!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Hoe groot is de kans dat een nog niet vastgestelde wedstrijd buiten uw reisschema wordt verplaatst? Geen zorgen, met onze Forza Wedstrijdgarantie kunt u zich volledig indekken tegen dit verplaatsingsrisico!


Toon resultaten

(2) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

april 2019

 • Premier League
  zaterdag
  27 apr 15.00 u
  Watford FC
  Watford v Wolverhampton W.
  Wolves
  Vanaf
  279
  Per persoon
  Boek nu

mei 2019

 • Premier League
  zondag
  12 mei 15.00 u
  Watford FC
  Watford v West Ham United
  West Ham Utd
  Vanaf
  249
  Per persoon
  Boek nu

Vicarage Road

Het stadion Vicarage Road biedt sinds de voltooiing van de Sir Elton John Stand in 2014 plaats aan 20.877 toeschouwers. De vaste bespeler van het stadion is al vanaf 1922 voetbalclub Watford FC. Tussen 1991 en 1993 werd het stadion ook gebruikt door Wealdstone, en tussen 1997 en 2013 ook door rugbyclub Saracens. In januari 2002 werd Watford eigenaar van het stadion, maar door financiële problemen moest het datzelfde jaar alweer afstand doen van het eigendomsrecht en werd het stadion opnieuw gehuurd. Dankzij donaties van supporters en voormalig eigenaar Elton John kon de club in september 2004 het stadion alsnog overnemen.

Londen

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Watford vs. Middlesbrough

Reisverslag
We kozen voor de enige wedstrijd in de Premier League die dit weekend in 0-0 eindigde.... En het was ook een matige pot. En het regende bijna het hele weekend in Londen... Maar nu de positieve dingen. Een geweldig eerbetoon van de Watford-fans aan hun overleden clubicoon Graham Taylor. Foto's, bloemen, tranen en gezang in en buiten het stadion. Gezellige pubs met aardige Englishmen en grote potten bier. En een perfecte organisatie van Forza Voetbalreizen. Alles klopte... N.B. dit laatste natuurlijk om die vette cheque binnen te halen.

Door Dhr. Koonings uit Oirschot (NL).