VfL Wolfsburg

Rating: 1 stars Volkswagen-Arena   Wolfsburg, Duitsland

Voetbalreizen VfL Wolfsburg

In 2009 presteerde trainer Felix Magath het onmogelijke door met het bescheiden VfL Wolfsburg landskampioen te worden. 'Die Wölfe' hebben gesteund door de miljoenen van hoofdsponsor Volkswagen elk jaar een sterk team, dat in staat is mee te doen voor de titel. Boek uw wedstrijdtickets voor Wolfsburg bij Forza en ben er zelf bij in de Volkswagen Arena!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar VfL Wolfsburg

Boek zelf uw reis naar Wolfsburg en ben goedkoper uit.
Introductie met betrekking tot reisinformatie naar deze bestemming.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Aankomst

Wolfsburg

Forza tips over uw reis naar Wolfsburg
Hier komen binnenkort onze reistips hoe u het beste vanuit Nederland, België en Duitsland naar deze bestemming reist.

Volkswagen-Arena

Wolfsburg is de stad van Volkswagen, waar in 2002 het VfL-stadion werd ingeruild voor de nieuwe Volkswagen-Arena. Met het nieuwe stadion en de steun van Volkswagen kreeg VfL Wolfsburg veel meer financiële mogelijkheden en wist het in het seizoen 2008/09 zelfs kampioen van Duitsland te worden.

Wolfsburg

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.