VfL Wolfsburg

Rating: 1 stars Volkswagen-Arena   Wolfsburg, Duitsland

Voetbalreizen VfL Wolfsburg

In 2009 presteerde trainer Felix Magath het onmogelijke door met het bescheiden VfL Wolfsburg landskampioen te worden. 'Die Wölfe' hebben gesteund door de miljoenen van hoofdsponsor Volkswagen elk jaar een sterk team, dat meedraait in de strijd om Europees voetbal. Boek je wedstrijdtickets voor Wolfsburg bij Forza en ben er zelf bij in de Volkswagen Arena!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat je gewenste reis er niet bij?
Mocht je een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk je wensen in. Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen. We zullen je daarna zo snel mogelijk een voorstel op maat toesturen.

Offerte op maat

Hoe reis je naar VfL Wolfsburg

Boek zelf je reis naar Wolfsburg en ben goedkoper uit.
We helpen je graag met het plannen van je voetbalreis naar Wolfsburg in Midden-Duitsland. Het is vanuit Nederland best een eind rijden (zo'n 4 uur rijden van Arnhem), maar toch is eigen vervoer in dit geval je beste optie. Vliegen is niet echt een optie, maar de trein is natuurlijk ook een prima alternatief. Meer daarover lees je verderop.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar je kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Aankomst

Wolfsburg

Forza tips over je reis naar Wolfsburg

Wolfsburg ligt op zo'n 4 uur rijden met de auto vanaf de Nederlandse grens nabij Arnhem. Veruit de meeste van onze klanten gaan dus met eigen vervoer naar Wolfsburg.

Een comfortabel alternatief is natuurlijk om met de trein naar Duitsland te reizen. Sommige routes naar Duitsland zijn goed te doen omdat ze een directe of indirecte verbinding met de snelle ICE treinen hebben. Dat geldt echter niet voor alle bestemmingen, en soms kan het ook een ongemakkelijke reis zijn met (te) veel overstappen. Klik op de button boven om zelf de mogelijkheden bij NS International te bekijken.

Let op: het is verstandig de treinreis pas te boeken als de wedstrijden binnen het speelweekend zijn vastgesteld. Dat gebeurt meestal zo'n 4 tot 8 weken voor vertrek. Bel ons gerust voor vragen daarover!

Trein stations

Alle trein stations die geschikt zijn voor een bezoek aan Wolfsburg
Wolfsburg - Hauptbahnhof
Wolfsburg 38440, Duitsland
Wolfsburg Hauptbahnhof is het belangrijkste treinstation in Wolfsburg. Het ligt op de route van de snelle verbinding tussen Hannover en Berlijn, en is dus ook goed verbonden met Nederland en Belgie.

Volkswagen-Arena

Wolfsburg is de stad van Volkswagen, waar in 2002 het VfL-stadion werd ingeruild voor de nieuwe Volkswagen-Arena. Met het nieuwe stadion en de steun van Volkswagen kreeg VfL Wolfsburg veel meer financiële mogelijkheden en wist het in het seizoen 2008/09 zelfs kampioen van Duitsland te worden.

Wolfsburg

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.