Standard Luik

Rating: 2 stars Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)   Luik, België

Voetbalreizen Standard Luik

Een thuiswedstrijd van Standard in het kolkende 'Sclessin' is een ware belevenis. Hier heerst een compleet andere voetbalsfeer dan we in Nederland gewend zijn. Iedere thuiswedstrijd schreeuwen zo'n 30.000 fanatieke toeschouwers de 'Rouches' naar de overwinning. En dat allemaal op slechts 1,5 uur rijden van Eindhoven!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Tussen zware chemische industrie en vervallen kolenfabrieken ligt de thuisbasis van Standard Luik. Ook wel 'De Hel van Sclessin' genoemd. In een oase van zang, bier en fanatisme, leven 'Les Rouges' toe naar de wedstrijd. Een thuiswedstrijd van Standard Luik is niet zomaar een wedstrijd, het is een beleving waar je als ware voetballiefhebber van droomt. En dat het kan stormen in Sclessin, is geen fabeltje!

Luik

Luik (Liège) ligt ingesloten tussen de prachtige natuurgebieden de Hoge Venen, het Land van Herve, de Maasvallei en de bergen in het zuiden van de Waalse provincie. Mede hierdoor kon de snelweg vanuit Nederland naar het zuiden niet om de stad heen. Wie Luik alleen kent van deze autorit, zal aangenaam verrast zijn door het mooie stadscentrum.

Luik heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een waardige ambassadeur voor Wallonië. Vele schitterende oude bouwwerken (met meer dan 10 monumentale kerken) sieren de binnenstad. Ook is er veel groen te vinden, en slingert de rivier de Maas door het stadscentrum.

In de smalle straatjes van het “Centre Carré” worden authentieke panden afgewisseld door moderne winkelketens. Op culinair gebied is Luik een bourgondisch luilekkerland, waar u prima een avond op stap kunt. Ontdek alle bijzondere restaurants, winkels en activiteiten van deze ondergewaardeerde stad!

Referenties

Voor dit team zijn er nog geen referenties beschikbaar
Heeft u een reisverhaal voor dit team?